Rumelilerden Altepe’ye Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rumelilerden Altepe’ye Ziyaret
 :
/ 1.172 Kez Okundu
| |

İnegöl Rumeli Derneği yöneticileri, derneğe sağladığı katkılar nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 İnegöl Rumeli Derneği yöneticileri, derneğe sağladığı katkılar nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Rumeli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salim Kaplan, Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu ve dernek yönetim kurulu üyelerine Dobruca´daki sosyal tesislerde ağırladı.
 
İnegöl Rumeli Derneği Başkanı Salim Kaplan, derneğin her türlü faaliyetinde yanında olan Başkan Altepe´ye minnettar olduklarını söyledi. Dernek olarak Rumeli Türklerinin birbirleriyle kaynaşmasını, birlik olmasını hedeflediklerini, bu yönde de faaliyetler sürdürdüklerini belirten Kaplan, yapılan her türlü faaliyette Başkan Altepe´nin fedakarca desteğini gördüklerini ifade etti. Son olarak konuk olarak gittikleri bir festivalde folklor ekibini taşıyan otobüsün Büyükşehir Belediyesi´nce tahsis edildiğini ifade eden Kaplan, "Bu nedenle ahde vefanın gereği olarak her zaman için başkanımızın yanındayız" dedi. İnegöl Rumeli Derneği Başkanı Salim Kaplan, Başkan Altepe´yi pazar günü yapılacak geleneksel aşure günü etkinliğine davet etti.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, dernek yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Büyükşehir Belediyesi olarak Balkanlar´daki Türklerle olan münasebeti önemsediklerini ve bu yönde ciddi adımlar attıklarını vurgulayan Başkan Altepe, atılan adımların bir sonucu olarak Bursa´nın Türkiye´de Balkanlar´la doğal bir köprü konumuna geldiğini anlattı. Bu nedenle STK´larca gerçekleştirilen çalışmalara da destek olduklarını ifade eden Başkan Altepe, "Bize düşen bu tür organizasyonlarla ilgilenmek ve üzerimize düşen görevi yerine getirmek, Balkan Türklerinin yanında olduğumuzu göstermektir. Bu görevi seve seve, en güzel şekliyle yerine getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
 
Görüşmenin ardından Başkan Altepe, konuklarına el yapımı bir Bursa bıçağı hediye etti. İnegöl Rumeli Derneği Başkanı Salim Kaplan da Başkan Altepe´ye, çiçek takdim etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.