Saadet Partisi Genel Başkanı İnegöl’de konuştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi Genel Başkanı İnegöl’de konuştu
07 May 2017 / Paz 20:46
/ 5.259 Kez Okundu
| |

Bir dizi ziyaret için Bursa’da bulunan Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, Bursa dönüşü İnegöl’de köfte yedi.

Karamollaoğlu'nu Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü karşıladı.

Yemek sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Karamollaoğlu, "İnegöl'ün ekonomik durumu iyi ve önemli bir ilçemiz. Son dönemlerde sorunlar olduğunu duyduk. Önümüzdeki ay bu sorunların üstesinden gelecek projeler geliştirileceğini umut ediyoruz. Ancak biz hükümetin politiklarından endişeliyiz. Hükümet sanayicinin dertleriyle dertlenmiyor ve dikkate almıyor. Sanayicinin yaşadığı sıkıntıyı görmüyor ve anlamıyor. Hükümetin bu anlayışı değiştirmesi lazım." dedi.

CHP'deki istifalarıda değerlendiren Karamollaoğlu, "Siyasette br tıkanma ve kutuplaşma var. Onun için referandum sürecinde mutedil bir üslup benimsemeye özen gösterdik. Bu süreçte partilerin oluşturduğu politikalarda da bir uyum meydana gelmedi. Bizde böyle bir sıkıntı yaşanmadı. Ciddi tepki almayan en önemli kurum Saadet Partisi'dir. Siyaset yeniden şekilleniyor. Yeni oluşumlar meydana gelecek. Ancak diğer partilerin içindeki sorunlar hakkında yorum yapmayı doğru bulmuyoruz" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden AK Parti'ye üye olmasını değerlendiren Mollaoğlu, "Bundan sonraki süreçte partili bir cumhurbaşkanımız oldu. İnşallah hayra vesile olur. Biz endişeliyiz. Kuvvetler ayrımı prensibi kamil manada işler hale gelseydi endişemiz bukadar fazla olmazdı. Ancak kuvvetler ayrılığı prensibi çok gevşek olduğu için partili cumhurbaşkanını olmasından endişe duyuyoruz" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.