Saadet Partisi İnegöl Belediye meclis adayları belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi İnegöl Belediye meclis adayları belli oldu
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Şub 2024 / Pzt 19:11
/ 3.631 Kez Okundu
| |

Hasan Eroğlu başkan adaylığında seçime girecek Saadet Partisi’nde belediye meclis üyesi adayı olacak isimler belli oldu. İşte o isimler

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan EROĞLU, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet YILDIZ, Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat BALAKUŞ ve tüm meclis üyesi adaylarının hazır bulunduğu teslim sonrasında açıklama yapan Hasan EROĞLU Güçlü Kadro, Güçlü Başkan sloganıyla hazırladıkları listeyi İnegöl halkına en iyi hizmeti verecek ve tüm kesimleri kucaklayacak şekilde verdiklerini ifade etti. 

Genç bir liste verdik: 
Meclis üyesi asil ve kontenjanların yaş ortalamasının 40 olduğunu belirten Eroğlu, “Bu dönemde önemsediğimiz iki konudan birisi gençler. Listemizde birçok genç arkadaşımız yer aldı. Bunlar inşallah dinamizmi ile meclise ve bizlere güç katacaktır.” dedi. 

Meclis listemizde 5 Kadın adayımız var:
Gençlerle birlikte kadınlara yönelik de kapsayıcı proje ve çalışma yaptıklarını belirten Hasan EROĞLU, “Birisi kontenjanda olmak üzere toplamda 5 kadın meclis üyesi adayımız var. Bu ekiple birlikte çalışacak arkaplanda çok güçlü kadın kolları ekibimiz var. İnşallah her eve bire bir ulaşarak proje ve amaçlarımızı kadın seçmenlerimizle de paylaşacağız” dedi.

Demokrat Partiye 4 Kontenjan
Demokrat Parti ile yapılan seçim işbirliği protokolü çerçevesinde Saadet Partisi listelerinde 4 Demokrat Partili aday bulunuyor. 
Kontenjan

İsmail Ergün, Bahri Urgun, Havva Şen, Ramazan Yılmaz

Meclis üyeleri

Fikret Bayram, Murat Balakuş, Fatih Mücahit Berber, Özgür Öztürk, Orhan Bektaş, Kader Şen, Ahmet Şen, Ertuğrul Meydan, Necip Dayan, Celal Hacılar, Fahrettin Bayraktar, Ayşe Baştürk Yardımcı, Elif Yıldırım Öztürk, Şentürk Aktan, Ahmet Ceyhan, Galip Özdemir, Ali Ata, Seyit İnkaya, Yakup Bıyık, Abdullah Lekesizyiğit, Erdal Denizhan, Suat Savaş, Bekir Büber, Fatma Betül Kışhan, Resul Cerhal, Mücahit Şahin, Halil Kaynar, Metin Çamlıdere, Alican Adaş, Mücahit Bektaş, Furkan Erçiftçi, Muhammed Mustafa Adak, Beytullah Uğurtay


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.