Saadet Partisi Rüzgara Karşı Dik Duran Partidir

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi Rüzgara Karşı Dik Duran Partidir
 :
/ 467 Kez Okundu
| |

Saadet Partisinin (SP) kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan SP İnegöl İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “Geçtiğimiz Hafta sonu önemli bir tarihi, önemli bir günü yaşadık. 20 Temmuz’un en önemli özelliklerinden birisi, Saadet Partisi’nin kuruluş yıldönümü olmasıdır. 20 Temmuz tarihinde 12. kuruluş yılını kutladığımız Milli Görüşün son temsilcisi olan Saadet Partisi, geçmişi itibariyle köklü ve tecrübeli, yaşı itibariyle ise Türkiye’nin en genç ve dinamik partisidir” dedi.

KIBRIS BARIŞ HAREKATI DA 20 TEMMUZ’DA YAPILDI
20 Temmuz’un önemli bir tarihi anlamının daha olduğunu belirten Başkan Ertan Sütçü, “Tarihimizin en önemli olaylarından biri olan Kıbrıs Barış Harekatı, 20 Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilmişti. Saadet Partimiz de önemi ve anlamına binaen yine bir 20 Temmuz günü kuruldu. Bu yüzden 20 Temmuz, darbelere, küresel dayatmalara, sömürüye, işgale karşı bir direniş tarihidir. Adalet üzerine kurulu yeni bir dünya mücadelesinde, en önemli kilometre taşlarından birisidir” diye konuştu.


GEMİLERİMİZ ABD’NİN TALİMATI İLE GERİ DÖNMÜŞTÜ
20 Temmuz 1974 günü gerçekleştirilen Kıbrıs barış harekatının tarihi bir dönüm noktası olduğuna işaret eden Ertan Sütçü,  “Kıbrıs Zaferi, İslam dünyasının, son 300 yılda batılılara karşı kazandığı tek zaferdir. KKTC’nin bugün sahip olduğu istikrar ve güven ortamı, merhum liderimiz Necmettin Erbakan ve Milli Görüşün kararlı duruşu sayesinde başarılmıştır. Kıbrıs’taki kardeşlerimize karşı girişilen kanlı katliamlar, gerekli siyasi irade ve kararlılık gösterilemediği için 1974 yılına kadar devam etmiş, maalesef uluslararası dayatmalara boyun eğilmiştir. Gemilerimiz bir çok kez Amerika’nın talimatı ve hatta bir mektubuyla geri dönmek zorunda bırakılmıştır. Ne zamanki Milli Selamet Partisi iktidara gelmiş ve emperyalist ülkelerin, her türlü tehdit, şantaj ve ambargosuna rağmen, Milli Görüş’ün kararlılığı ve Mehmetçiğin fedakarlığı ile Kıbrıs Zaferi kazanılmıştır. Saadet Partimiz de işte böylesine anlamlı bir tarihte, 20 Temmuz 2001 günü siyaset sahnesine çıkmıştır. Milli Nizam Partisi ile başlayan, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ile devam eden Milli Görüş hareketinin tek ve son temsilcisidir. Az önce de belirttiğimiz gibi, Saadet Partisi mazisi itibariyle Türkiye’nin en köklü ve tecrübeli, yaşı itibariyle ise Türkiye’nin en genç ve dinamik partisidir” şeklinde konuştu.


MİLLETİN HİZMETİNDE OLMAYA DEVAM EDECEK

Bugün Saadet Partisi çatısı altında temsil edilen Milli Görüş hareketinin, hiçbir zaman rüzgara göre yön değiştirmediğini, temel ilke ve prensiplerinden hiç bir zaman taviz vermediğini kaydeden Sütçü,  Küresel Egemenlere teslim olmadığını, boyun eğmediğini. hangi şart altında olursa olsun, ‘Yaşanabilir Bir Türkiye’, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ ve ‘Yeni Bir Dünya’ kurma kararlılığından vazgeçmediğini, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da, yalpalamadan, çizgisinden sapmadan, milletin hizmetinde olmaya devam edeceğinden kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini vurguladı.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.