Saadet Partisi’nden bir milletvekili aday adayı daha

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi’nden bir milletvekili aday adayı daha
28 Nis 2018 / Cmt 12:32
/ 3.807 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İnegöl İlçe Yönetim Kurulu üyesi Özgür Öztürk Saadet Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Saadet Partisi’nden aday adaylıklarını açıklayan Salih Berber, İsmail Özdemir, Fikret Bayram ve Kenan Alemdar’ın ardından Özgür Öztürk’te aday adaylığını açıkladı.

Özgür Öztürk yaptığı açıklamada “Her seçim olduğu gibi bu seçimler de bizler ve ülkemiz için önemlidir. Ülkemiz için üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmemiz şarttır. Bunun da yolu bizlere devletimizin vermiş olduğu seçme ve seçilme hakkını kullanmaktır. 
Bu sebepten dolayı, var olduğu tarihten günümüze kadar ülkemizin maddi ve manevi sıkıntılarına reçeteleriyle derman olmuş bir anlayışa destek olmak için Saadet Partisi'ndeyim.
Kutuplaşmanın had safhaya çıktığı, kendinden olmayanların hain diye ötekileştirildiği bir ortamda, farklılıklarımızı bahane ederek ayrıştırmak için değil; farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak görererek birleştirmek için adayım.
Gönülleri, hayalleri, umutları yıkmak için çabalayanlara inat,  geleceğe umutla bakıp hep birlikte ayağa kalkmak için adayım. İşin yandaşa değil liyakat ehline verilmesini düşündüğüm için adayım. Özellikle mesleğim ile ilgili ülkeme, Bursa'ya ve İnegöl'e katkı sunabilmek için, afetlere hazırlıklı, makul ve uygulanabilir kentsel dönüşümle yemyeşil bir Bursa, düzenli bir İnegöl için adayım. Yaşanabilir bir Türkiye ve Yeniden büyük Türkiye için adayım. Sizlerin vesilesiyle Saadet Partisi Bursa Milletvekili Aday Adaylığımı ilan eder, yapılacak seçimlerin ülkemiz, milletimiz, ümmetimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.