Saadet Partisi’nden imalı mesaj

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi’nden imalı mesaj
22 Şub 2019 / Cum 13:06
/ 23.912 Kez Okundu
| |

İnegöl’de reklam billboardı tartışması devam ediyor. Saadet Partisi ilçe teşkilatının astırdığı reklam billboardındaki uyarı mesajı ise dikkatlerden kaçmadı.

İnegöl’de billboard tartışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Saadet Parti İlçe başkanı Fikret Bayram ve İnegöl Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Ahmet Kani Erbay, AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı ve İnegöl Belediye Başkan adayı Alper Taban’ın belediye bütçesinden kendi reklamlarını yaptırdığını iddia ederek tepki göstermişlerdi.

TABAN CEVAP VERMİŞTİ

Alper Taban ise tepkilere cevap vererek şu ifadeleri kullanmıştı; “Ben görevimin başında olan bir belediye başkanıyım. Dikkatli bir şekilde işimi yürütüyorum. Tüm vatandaşlarımın hakkını hukukunu koruyarak görevimi yapıyorum. Ben reklam meraklısı biri değilim. Böyle bir tarzım olmadığımı herkes bilir.”

BAĞIMSIZ ADAYDAN TEPKİ

Billboardlara reklam veren siyasilerin paraları cebinden ödemesi gerektiğini ifade eden bağımsız aday Ahmet Kani Erbay "Birinin parasını ben ödedim, diğerinin parasını ve diğerlerinin parasını siz ödüyorsunuz... İşte size söz ; hiçbir şekilde şahsi reklamımı yapacağım diye veya başka bir sebeple belediyede hakkı olan tüm İnegöllerin hakkını yemeyeceğim. Eğer bir reklam tanıtım verilecekse cebinden vermeyen o makamda oturmasın." ifadelerini kullandı.



SAADET PARTİSİ’DEN İMALI MESAJ

Öte yandan Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, İnegöl’de bulunan reklam billboardlarına başkan adayları Hasan Eroğlu’nun afişlerini astırdı. Reklam billboardına astırdığı afişe “Bu reklam ücreti Saadet Partisi teşkilatı tarafından ödenmiştir” uyarısı ise dikkatlerden kaçmadı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.