Saadet Partisi’nden özür açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi’nden özür açıklaması
#İnegöl | Haber Merkezi
01 Eki 2022 / Cmt 14:18
/ 2.474 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi’nin dün yayınladığı yazılı açıklamada yanlış anlaşılmalara neden olduğunu belirterek yanlış anlaşılmadan dolayı özür metni yayınladı.

Saadet Partisi dün ilçe milli eğitim müdürü Ali Doğru’yu ziyaret etmiş ziyaret sonrası İnegöl’de eğitimde yaşananları bir basın açıklaması ile dile getirmişti.

Yayınlanan yazılı basın açıklamasında ziyarette, şikayetlerin Ali Doğru’ya iletildiği gibi bir anlaşılma olduğu için kamuoyundan özür açıklaması yapıldı.

Yapılan açıklama şu şekilde;
30 Eylül günü, yerel basın mensuplarına Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı ile ilgili servis edilen basın açıklamamızda ilçemizdeki eğitim ve öğretim ile ilgili yaşanan sıkıntılar dile getirilmiştir. Aynı açıklamada yeni eğitim ve öğretim yılının tebriki ile ilgili ilçemizdeki okullara ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yaptığımız ziyaret de ifade edilmiştir. Basın açıklamasının okul ve Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretlerimize ait fotoğraflarla birlikte servis edilmesi haklı olarak kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebep olmuştur.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne yapılan ziyaret nezaket ve tebrikten öteye gitmeyip, basın açıklamamızda paylaştığımız sorunlarla ilgili özel bir görüşme olmamıştır.
Kamuoyunda İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, basın açıklamamızdaki sorunları doğrudan ilettiğimizle ilgili oluşan yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyoruz.
Hasan EROĞLU  - İlçe Başkanı


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.