Saadet’ten Mini Miting
 :
/ 773 Kez Okundu
| |

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına ara vermeden Saadet Partisi İnegöl belediye başkan adayı Salih Berber Nokta mitingleri ve Sevgi yürüyüşleri ile coşkulu kalabalığa hitap etti.

Seçim çalışmalarına 6 aydan beri devam eden Sevgi yürüyüşleri ve nokta mitingleri ile projelerini vatandaşlara anlatıyor.  Yerel seçimlere kısa bir süre kala nokta mitingleri ve sevgi yürüyüşleri ile coşkulu kalabalığa hitap eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, “Allah rızası için yola çıkmış, 12 yıldır biz de hizmet edelim diye şuanda burada toplanmış pırıl pırıl insanlar ile sorumluluğu bu kardeşlerimize verelim, Allah’ın izni ile İnegöl’ümüze hayırlı hizmetler yapsınlar. Ailemizin huzuru için, alın terimizin israf edilmemesi için, Uludağ’ın eteklerinde kaynak suyu içebilmek için, trafik sıkışıklığından ve stresinden uzak kalabilmek için, evlatlarımızın uyuşturucu kurbanı olmaması için, ailelerdeki huzursuzluğun olmaması için Saadet gerekiyor. Allah’ın izni ile Saadet gelecek, yüzler gülecek. 6 aydan beri dağ taş demeden her tarafı gezen parti Saadet Partisi’dir. 6 aydır sıkılmadık el bırakmayan parti Saadet Partisi’dir. Allah’ın izni ile şuan yarışı en önde götüren de Saadet Partisi’dir. Saadet kazanacak, İnegöl kazanacak. Allah’ın izni ile ben bu teşkilatta, bu samimi insanlar ile sizin hizmetinizde bulunur ve sizin hayırlı duanızı alırım inşallah. Nasıl ki rahmetli Erbakan hocamı herkes rahmet ve minnet ile arıyor ise bizler de 2014 yılında belediyeye geleceğiz, hayırlı dualar alacağız inşallah. Şu anda elhamdülillah İnegöl bize kapısını ve kalbini açtı. Yarışı 1. Sırada götürüyoruz. Diğerleri kavga ededursun, birbirine sataşadursun biz tüm İnegöl’ü kardeş biliyoruz, tüm siyasi partileri kardeş biliyoruz, İnegöl’ü hep beraber yöneteceğiz inşallah” dedi.

KENDİNİ YORGUN HİSSEDENLERE İYİLİK YAPALIM

Mhp adayı Fikret Fidan’ın son dakikada kendi rızası olmadan aday gösterilmesine atıfta bulunan Salih Berber “Bir köfte muhabbeti ile yola çıkanlar var. Bugünkü beyanatını okuyorum diyor ki; ‘Ben aday olmak istemiyordum. Gençlere bırakmak istiyordum’. Kendisini yaşlı hissediyor. Kendisini zaten yola çıkarken yorgun hissediyor. Bu yaşlı hisseden, yorgun hisseden kardeşimize de kötülük yapmayalım, bir iyilik yapalım ona da yol gösterelim. Allah’ın izni ile gece gündüz çalışacak yiğit, pehlivan mindere çıkarken belli olur. Kardeşim siz 6 ay önceden niye sahaya çıkmadınız. Niye dediniz ki, bizim gücümüz 6 ay çalışmaya yetmez. Saadet Partisi 6 aydır köy kent her yeri geziyor. Yiğit, pehlivan sahaya böyle çıkıyorsa inşallah önümüzdeki 5 sene nasıl çalışacağı buradan bellidir. Sen şuan seçim döneminde sahaya çıkıp çalışamıyorsun, koşamıyorsun seçimi kazanırsan Allah göstermesin zaten yerinde yatarsın. Hiç gezmezsin, koşmazsın, çalışmazsın ki. Saadet gelecek, yüzler gülecek inşallah. Bunun için şuanda İnegöl’ümüz birleşti, İnegöl’ümüz Saadet’te birleşti. Şu 3 gün içerisinde öteye beriye bakmayın, Allah bir deyin, Saadet’e 5 yıldızlı hilale mührünüzü vurun, elhamdülillah hem bu dünya hem ahret mutluluğu olsun” şeklinde konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.