Sağlık personellerinin eksikleri giderildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sağlık personellerinin eksikleri giderildi
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Şub 2021 / Paz 16:16
/ 4.413 Kez Okundu
| |

Pandemi nedeniyle, İş yükü artan ve zor şartlar altında çalışan sağlık personellerini AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ziyaret ederek eksilerinin giderilmesi konusunda çalışma yaptı.

Yaklaşık 1 yıldır süren pandemi nedeniyle iş yükü artan ve zor şartlar altında çalışan sağlık personellerini AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ziyaret etti.

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı yöneticisi Melih Ateş, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Kavak, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel beraberindeki heyetle Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3 no lu 112 hizmet istasyonunu ziyaret etti.
Sağlık personelleri ile görüşen vekil Gürel sağlık personellerinin ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. 112 noktalarındaki sağlık personellerinin bazı eksiklerinin olduğunu bu eksiklerin tamamlanması için hayırsever işadamı Doğukan Bedir’in devreye girdiğini ve bu eksiklerin giderildiğini ifade etti.

ÇALIŞMA ORTAMLARI İYİLEŞTİRİLDİ
112 sağlık personellerinin çalışma ortamları iyileştirilmesi adına; 10 adet baza ve başlık, 4 adet yatak, 4 adet TV, 4 adet su sebili, 1 adet mini fırın, 2 adet tost makinesi, 2 adet çaycı, 1 adet kanepe ve 2 adet orta sehpa 112 sağlık noktaların bulunan çalışanlarına teslim edildi.

SAĞLIK PERSONELLERİ ÖZVERİLİ ÇALIŞIYOR
Ziyarette konuşan hayırsever işadamı Doğukan Bedir “ 112 noktasında çalışan arkadaşlarımız bazı eksiklerinin olduklarını ifade ettiğinde bizde çorbada tuzumuz olsun diye devreye girdik. Eksiklerini tamamlamak için çalışmalar başlattık. Çok sağ olsun vekilimiz de bugün bizleri kırmayarak sağlık noktasında çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve hallerini hatırlarını sorduk. Sağlık çalışanlarımız çok zor şartlar altında özveri ile çalışıyorlar. Kendi sağlıklarından kendi ailelerinden feragat ederek büyük bir mücadele veriyorlar. Sağlık çalışanları için ne yapsak azdır kendilerine Allah yardımcı olsun diyorum çok özverili çalışıyorlar. ” dedi.

EKSİKLER GİDERİLDİ
Sağlık personellerinin ziyaret ettiklerini ve sorunları dinlediklerini belirten AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel “Çeşitli vesilelerle resmi kurumlarımızı, STK’larımızı, sanayicilerimizi esnafımızı Başta Cumhurbaşkanımızın selamlarını ileterek ziyaret ediyoruz.  Bugünde sağ olsun Doğukan kardeşimiz vekilim 112 acil sağlık hizmetleri adına yapabileceğimiz bir şey var mı diye bir talebi oldu.  Bir takım ihtiyaçları yenilemek adına bazı malzemeleri temin etti. Memleketimizde hayırseverlerimiz çok çok şükür. Doğukan kardeşimiz de bu hayırseverlerden bir tanesi. Doğukan kardeşimizin tedarik ettiği ihtiyaç malzemelerini bugün teslim ettik. Bu vesile ile sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik hasbıhal ettik sıkıntılarını dinledik. Sahadayız eksikleri not alıyoruz çözüm için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.