Sahada olacağım
14 Ağu 2018 / Sal 19:22
/ 2.856 Kez Okundu
| |

Orhangazi’den İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atan Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, görevine başladı. İlk görev gününde basın mensuplarını ağırlayan Erçetin, “Makamımda sadece imza işleri için bulunurum sonra hep sahada olurum” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü İlhami Araali’nin Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanmasının İlçe Emniyet müdürlüğü görevine ise Valilik kararı ile 3.Sınıf Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin atandı.
 
Yeni emniyet müdürü Erçetin kentteki görevine başlarken; ilçede görev yapan basın mensupları hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
16 yıldır Bursa’da görev yaptığını aktaran Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, yapacakları çalışmalardan söz etti.
 
“Toplumun içerisinde bulunmayı, insanlar ile iç içe olmayı ve vatandaşların sorunlarını yerinde gören biriyim” diyen Erçetin, “Makamımda sadece imza işleri için bulunurum sonra hep sahada olurum. İnegöl büyük bir şehir. Bundan ötürü bir trafik problemi olduğunu gözlemledim. Bununla alakalı çalışmalarımız olacak. Yeni atanan polis memuru arkadaşlarımız ile birlikte trafik ekiplerimizin sayısını arttıracağız. Bir diğer mesele ise uyuşturucu. Biliyorsunuz uyuşturucu terör örgütlerinden sonra en tehlikeli durumdur. Bununla ilgili mücadele etmek gerekir. Mücadelemizi göstereceğiz” diye konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.