Şaka Gibi Olay Recep Altepe Muhtarları İpe Dizdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
30 Ağu 2016 / Sal 17:55
/ 4.647 Kez Okundu
| |

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl’deki 116 mahalle muhtarına bilgisayar ve yazıcı hediye edildi. Muhtarların tamamı sırayla Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile hatıra fotoğrafı çektirmesi törene damga vurdu.

Restorasyonu devam eden Beylik Han’ın da düzenlenen törende ilginç anlar yaşandı. Bilgisayar dağıtımı için İnegöl’e gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin muhtarların tamamıyla hatıra fotoğrafı çektirmesi törene damga vurdu. 
Kurulan platforma çıkan 116 mahalle muhtarı sırayla Altepe ile resim çektirdi. Düğün törenini aratmayan görüntülerin ardından muhtarla bilgisayar ve yazıcılar dağıtıldı. Fotoğraf çekiminde Altepe’ye Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da eşlik etti. 


İNEGÖL’E DEĞER KATACAK


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Dünya tarihinin dönüm noktalarından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyoruz. Ulu Önder Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Dünya bizden çok şey bekliyor. Türkiye, büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın tüm ilçelerine hizmetlerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.
Bütünşehir uygulamasının ardından İnegöl’de de önemli yatırımlar yapıldığını anlatan Başkan Altepe, ilçede yapımı devam eden çalışmalara değinerek, “İnegöl’ün kalbinde İshakpaşa Külliyesi’ndeki 5 asırlık Beylik Han’da muhtarlarımıza bilgisayar ve yazıcı dağıtıyoruz. Handa restorasyon tamamlandığında İnegöl’e değer katan bir mekan olacak. Bu yüzden bu törenin burada yapılması çok anlamlı ve değerli” dedi.


BİLGİSAYARLAR ÖZEL YAZILIMLI 


Yerel yönetimlerin her alanda çalıştığını ifade eden Başkan Altepe, dağıtılan özel yazılımlı bilgisayar ve yazıcı ile artık İnegöl’deki muhtarların da teknolojiyi yakaladığını, böylece hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde verileceğini vurguladı. 
Başkan Altepe, muhtarların Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel yazılımı kullanacağını söyleyerek, “Bu sayede muhtarlarımız kayıt işlemleri, ikametgah belgeleri, nüfus kayıt örnekleri, onay belgesi gibi muhtarlık işlemlerini rahatlıkla yapabilecekler” şeklinde konuştu.


DESTEĞE TEŞEKKÜR


Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın tüm ilçelerine hizmette yoğun gayret sarf ettiğini belirtti. Aktaş, teknolojinin İnegöl’deki muhtarlıklara da ulaştırılmasına destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti. İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman ise ilçeye destekleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiği Başkan Altepe’ye plaket verdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.