Salih Berber Kimin İçin Terbiyesiz Dedi ?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Salih Berber Kimin İçin Terbiyesiz Dedi ?
 :
/ 1.192 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, “Birisi size gelip, ‘Ben Saadet Partiliyim, ben Milli Görüşçüyüm’ diyerek oy istiyorsa onun yüzüne tükürün ve evden kovun. Herkes kendi ismi ile kendi adresi ile sahaya çıksın” dedi.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, önceki gün bir basın açıklaması gerçekleştirdi. AK Partili kadınların evlere giderek ‘Biz Saadet Partisinden geldik, oyları AK Parti’ye vereceğiz’ diye yalan ve iftira attıklarını belirterek, “Bir insan size ‘MHP’liyim’, ‘AK Partiliyim’, ‘CHP’liyim’ diye oy için gelirse saygı ile karşılayın fakat birisi size gelip, ‘Ben Saadet Partiliyim, ben Milli Görüşçüyüm’ diyerek AK Parti’ye oy istiyorsa onun yüzüne tükürün ve evden kovun. Herkes kendi ismi ile kendi adresi ile sahaya çıksın” diyerek tepki gösterdi.

MHP BALONU SÖNMÜŞTÜR

Son günlerde komedi denebilecek bir olay ile karşı karşıya olduklarını belirterek konuşmasına başlayan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Salih Berber, “4 tane belediye başkan adayı söz vermişken, basın mensupları bize bu şekli ile konuyu takdim etmişken ve 4 tane aday programa çıkacakken, maalesef MHP Belediye Başkan Adayı basın mensuplarının bize verdiği bilgiye göre son yarım saat öncesinde bu programa çıkmaktan vazgeçtiğini söylemiştir. Bu basın mensuplarının bize aktardığı bilgilerdir. Bu konu basın mensupları ile MHP Belediye Başkan Adayı’nın veya eğer onun etkisi yoksa onun bu konuda iradesi yoksa MHP Teşkilatının açıklığa kavuşturması gereken bir konudur. Ben Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olarak özellikle şunu vurgulamak istiyorum, elhamdülillah biz çalışmalarımız ile 1. sıraya oturduk. Bu AK Parti’nin yaptığı anketten de çıktı. Bize, AK Parti anketin sonuçlarını yanlış yansıtacak, Saadet Partisi’ni 3. sıraya düşürecek, sanki MHP ile yarışıyormuş gibi bir izlenim uyandıracak ve bu şekilde Saadet Partisi’nin gücünden kurtulmak isteyecek diye bilgiler ve duyumlar geldi. Şuanda yapılan bunu doğruluyor. MHP, AK Parti’nin de üflemesi ile bir balon gibi şişirildi. Sanki İnegöl’de bir MHP varmış gibi. Biz çalışıyoruz sahada, alanlarda bu şekli ile bir MHP’yi görmüyoruz. Sonuçta geçen günkü MHP Belediye Başkan Adayı’nın programa gelmemesi ile adeta MHP balonu sönmüştür, bitmiştir. MHP balonu ile oynamak isteyen AK Parti Belediye Başkan Adayı da ‘nerede benim oyuncağım, nerede benim oyuncağım’ diye çocuklar gibi ağlamaya başlamıştır. Şuanda her birsinin korktuğu, çekindiği Saadet Partisi’dir, Saadet Partisi’nin Belediye Başkan Adayıdır. Bunu İnegöllüler de yakinen biliyor her bir adaya çevresinin tavsiye ettiği Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı ile karşılaşmayın, karşı karşıya gelmeyin, karşı karşıya gelseniz dahi Salih Berber ile herhangi bir konuda tartışmaya veya fikir yürütmeye kalkışmayın, yenilirsiniz diye. Bundan dolayı şuanda her birisi bir tarafa kaçmaya çalışıyor. Onun için diyoruz ki; sorun yok, sıkıntı yok, ne yaparlarsa yapsınlar, hangi oyunu oynarlarsa oynasınlar Saadet Partisi inşallah geliyor” ifadelerini kullandı.

HERKES KENDİ PARTİSİ ADINA PROPAGANDA YAPSIN

‘AK Parti adına yapılan bir çirkinliği hatta biraz daha ileri gitmek istiyorum bir terbiyesizliği daha İnegöl kamuoyuna duyurmak istiyorum’ diye sözlerine devam eden Salih Berber, “Bazı kişiler, bazı bayanlar giderek bazı yerleri ziyaret ediyorlar. Bayan olduğu için de tespitinde zorluk çekiliyor ve ‘Biz Saadet Partisinden geldik, oyları Ak Partiye vereceğiz’ diye yalan, iftira ve terbiyesizlik yapıyorlar. İnegöl halkımız bu anda duyarlı olsun. AK Parti’nin Saadet Partisi adına hareket etmeye veya bu şekilde hareket edenlerin böyle hareket etmeye hakkı yoktur. Ne Allah katında ne de kul katında İnegöl halkı karşısında bunun uygun bir tarafı yoktur. Her babayiğit çıksın kendi partisi adına propagandasını yapsın, çalışmasını yapsın. Saadet Partiliyiz diyerek, Milli Görüşçüyüz diyerek bu şekilde yalan söylemeye, bu şekilde Saadet Partisinin emeğini çalmaya, bu şekilde hırsızlık yapmaya hiç kimsenin hakkı yoktur. Ben İnegöllü hemşerilerimizi bu konuda duyarlı olmaya çağırıyorum. Bir insan size Milliyetçi Hareket Partiliyim, AK Partiliyim, CHP’liyim diye oy için gelirse saygı ile karşılayın fakat birisi size gelip, ‘Ben Saadet Partiliyim, ben Milli Görüşçüyüm’ diyerek oy istiyorsa onun yüzüne tükürün ve evden kovun. Herkes kendi ismi ile kendi adresi ile sahaya çıksın. Bu anlamda şuanki belediye başkan adaylarının yaptığı da bir komedidir. Birisi balon olarak şişirilmiştir diğeri de çocuk gibi o balonla oynamak istemektedir. Nerede benim balonum diyor, balonunu arıyor. Diğerleri de bundan faydalanmak istiyor. Ama Allah’ın izni ile biz ne yaparlarsa yapsınlar şuanki gördüğümüz manzara Saadet Partisi geliyor, geliyor, geliyor inşallah. Bu komediye, bu oyuna, 12 yıllık yapboza son verdiği gibi bu komediye de son verecek. Değişim zamanı ise her yerde değişim zamanı. Yenice’de de değişim zamanı, Tahtaköprü’de de değişim zamanı, Cerrah’ta da değişim zamanı, Kurşunlu’da da değişim zamanı, İnegöl’de de değişim zamanı. Öyleyse değişimin adresi Saadet Partisidir. Diğer partiler değildir. Herkesi Saadet Partisine, bu güzel güce, bu güzel insanlara, çalmayacak, çırpmayacak, hırsızlık yapmayacak, geçmişinde en ufak leke olmayan, en ufak şaibe olmayan Saadet Partisi kadrolarına destek vermeye davet ediyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyorum” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.