Salman; PKK tekrar iktidara gelmemizi istemiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Salman; PKK tekrar iktidara gelmemizi istemiyor
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Nis 2023 / Per 14:15
/ 4.523 Kez Okundu
| |

PKK’nın Cumhur İttifakı’nın iktidara tekrar gelmesini istemediğini söyleyen AK Parti 2. Bölge milletvekili adayı Ayhan Salman, Cumhurbaşkanımız sağlığını önemsemeden çalışmalara devam ediyor dedi.

AK Parti Bursa 2. Bölge milletvekili adayı ve MKYK üyesi Ayhan Salman seçim çalışmaları kapsamında İnegöl Trabzonlular Derneği’ni ziyaret etti.
Karadenizlilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman destek çıktığını belirten Salman “14 Mayıs seçim süreci yaklaşıyor. Seçim yaklaştıkça bizlerde ziyaretlerimizi arttırıyoruz. En kolay Trabzonlular ile iletişim kuracağımızı ümit ediyorum. 2002’den beri vatandaşımız hep destek oldu AK Parti’mizde iktidara geldi. Özellikle Trabzonluların önemli etkisini olduğunu düşünüyorum. Çünkü Trabzonlular vatanını milletini bayrağını seven insanlar olarak hem de Karadenizli cumhurbaşkanımıza her zaman destek olmuş her zaman sahip çıkmıştır. “ dedi.

Altılı masanın Erdoğan’ın iktidardan gitmesi için mücadele ettiğini söyleyen Salman “Biz 2. Bölgedeyiz, bu bölgede birinci sırada sizlerin bir hemşerisi Mustafa Varank var. Oda bir Trabzonlu birde ben varım, bende Trabzon damadıyım. Bütün vatandaşlarımız Sayın Cumhurbaşkanımıza destek oluyor. Şükürler olsun her seçimde bu destek artarak devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza bırakın tüm Türkiye’yi, Balkanlardan Afrika’ya kadar destek veriyor. ABD’den Avrupa Birliği’ne NATO’sundan FETÖ’süne kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybetmesi için mücadele ediyorlar. Sadece onlar mı değil bir bakıyorsunuz 6’lımı 7’limi 8’limi belli olmayan bir masa kuruldu.  Masanın etrafında kim olduğu da belli değil.  Bir tarafında milli görüşü temsil ettiğini söyleyenlerde bir tarafında ülkücü olduğunu söyleyenler de masada biz Atatürk’ün partisiyiz Cumhuriyeti biz kurduk diyen ama Atatürk ile hiçbir bağı kalmamış siyasi partide orada. Karma karışık bir yapı içerisinde bir masa etrafında çay kahve içemeyecek bir takım siyasi yapıların tek ortak yapıları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin başından gitmesi için mücadele ediyorlar.”

PKK’NIN SÖZÜNÜ MÜ DİNLEYECEKSİNİZ
PKK’nın Cumhur İttifakı’nın kaybetmesini istediğini belirten Salman “PKK terör örgütü Cumhur İttifakı’na oy vermeyin onlara verilen her oy bize sıkılan kurşundur dediğinde bizim Trabzonlu, Bayburtlu milliyetçi muhafazakâr vatanını milletini seven insanlar o PKK elebaşının söylediğini mi uygulayacaklar, yoksa inadına Recep Tayyip Erdoğan inadına AK Parti’mi diyecekler. İnşallah 14 Mayıs’ta hem Türkiye hem de bütün dünya hep birlikte görecek. Bakıyorsunuz 15 Temmuz’u yapmak isteyen Türkiye’yi bölmek isteyen FETÖ artıkları kaçtıkları yerlerde Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’den, AK Parti’nin Recep Tayyip Erdoğan’dan gitmesini söylüyorlar. “

LGBT’Yİ DESTEKLİYORLAR
Muhalefetin LGBT’den oy almak için destek verdiklerini söyleyen Salman “Türk milletinin menfaatin olan hiçbir şeyi savunamadıkları gibi PKK’nın FETÖ’nün hatta LGBT’nin savunuculuğunu yapar hale geldiler.  Kemal Kılıçdaroğlu’na soruyorlar “Sizce LGBT Türk aile yapısını bozar mı diye soruyor” oda diyor ki ne alakası var. Ne için şimdi ifade etmek istemiyorum LGBT’nin daha argo söylemi var birkaç tane affedersiniz bilmem kimden oy alabilmek için bunu da söylemekten çekinmeyen Cumhurbaşkanı adayını görüyoruz.  “

SAĞLIĞINI ÖNEMSEMEDEN ÇALIŞIYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığını önemsemeden çalıştığını belirten Salman “Cumhurbaşkanımızın sağlığını canını önemsemeden bu ülke için neler yaptığını görüyorsunuz neler yaptığını burada uzun uzadıya anlatmaya gerek yok hepsini biliyorsunuz. “

SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ
14 Mayıs’ta sizlerden destek bekliyoruz diyen Ayhan Salman “Biz burada yaşıyoruz Türkiye’nin 20 yıllık sürecini görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın gayretini görüyoruz 14 Mayıs’ta da onun karşısında saf tutmuş kişilerin nerelerden destek aldığını hedeflerinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. 14 Mayıs için sizleri geldik ziyaret ettik, sizlerden desteklerinizi istiyoruz. Bizde Mustafa Varank hemşeriniz Bursa’nın bir milletvekili olarak, bizde İnegöllü kardeşiniz olarak hizmet etmeye İnegöl’ün esnafının sanayicisinin çiftçisine hizmet etmeye gayret edeceğiz. “ dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.