Samet Et Huzur Evi Sakinlerini İftarda Ağırladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Samet Et Huzur Evi Sakinlerini İftarda Ağırladı
02 Haz 2017 / Cum 19:43
/ 1.638 Kez Okundu
| |

Kazancı’da hizmet veren Samet Et Mangal, İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde kalan vatandaşları iftar yemeğinde ağırladı.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı gerçekleştirilen iftar organizasyonunda, Kazancı Mahallesi’nde bulunan Samet Et Mangal İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevi’nde kalan vatandaşları konuk etti. İftar organizasyonuna 35 huzurevi sakini ile birlikte Huzurevi Müdürü Yahya Kani ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’de katıldı.

Firma sahibi Samet Türkseven’in daveti üzerine gerçekleşen iftar organizasyonunda doğayla iç içe iftarlarını yapan Huzurevi sakinleri, işletme sahibine teşekkür etti. Samet Et Mangal firması sahibi Samet Türkseven, davetlerini geri çevirmeyerek iftar programına katıldıkları için Huzurevi sakinlerine, çalışanlarına ve Müdürlük yöneticileri ile Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’e teşekkür etti. Yaşlılık dönemlerinin geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönem olduğunu ifade eden Türkseven, “11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan ayında bizler de İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde bulunan büyüklerimizi iftar soframızda ağırlamak istedik. Onlar bizim en değerli hazinelerimizdir. Geçmişimiz, örfümüz, ananemiz, atalarımızdır” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’de iftarın ardından bir teşekkür konuşması yaparak “11 Ayın Sultanı olan Ramazan ayının henüz başındayız. Bu mübarek ayı en güzel şekilde değerlendirmek temennisi ile bu akşam Huzurevimizde kalan değerli büyüklerimizi iftar sofrasında ağırlayan Samet Et Mangal firmamızın sahibi ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.