Sami Çakmak’tan birlik beraberlik mesajı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sami Çakmak’tan birlik beraberlik mesajı
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Haz 2021 / Pzt 09:04
/ 20.258 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz hafta kongreye giden İnegöl Muhtarlar Derneğinde yeniden başkan seçilen Sami Çakmak açıklamalarda bulunarak birlik beraberlik mesajı verdi.

Muhtarlığın gönüllülük ve fedakârlık sistemi üzerine işlediğini belirten Çakmak, “Muhtarlar Derneği çatısı altındaki herkes eşittir ve değerlidir. Çalışmalarımıza layıkıyla devam edeceği” dedi.
Çakmak’ın açıklamaları şu şekilde;
 
ADAY OLMAK DEMOKRASİNİN GEREĞİDİR
“Bilindiği üzere her iki yılda bir yapılan İnegöl Muhtarlar Derneği Seçimini Beşinci Mevsim Kültür ve Sanat Merkezi Salonunda yaptık. Öncelikle buradan sizin aracılığınız ile görevdeyken vefat eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 6 Haziran’dan itibaren yeni seçilen mahalle muhtarlarına da başarılar diliyorum. Mevcut başkan olarak aday olduğum seçimimiz gerçekleşti. Kıymetli muhtarlarımızın değerli oylarıyla yeniden göreve geldim. Şahsıma duyulan güven bana ve ekibime gurur verdi. Seçimde aday olmak ve adaylara oy vermek demokrasimizin bir gereğidir. Adaylığını koymuş olan Boğazköy Mahallesi muhtarı kıymetli ağabeyim İsmail Ese’ye seçimde gösterdiği olgunluk ve mütevazılığından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Almış olduğumuz bu kutlu ve meşakkatli görevimizi 2 yıl daha ekip arkadaşlarımızla birlikte sürdüreceğiz. Mahallelerimizde ve ilçemizde tüm muhtar adaylarımızın sesi olmaya devam edeceğiz.”

VATANDAŞIN SORUNUNU EN İYİ MUHTARLAR BİLİR
“Biz muhtarlar mahallelerimizde vatandaşla iç içe yaşayan ve sorunlarını en iyi bilen devletimizin seçilmiş yetkilileriyiz. Belirlenen sorunları yetkili yerlere iletmek ve takibini yapmak görevimizdir. Muhtarlar halkın gözü ve kulağıdır. Aslında mahallelere hizmet götürürken projeler hakkında muhtarlarımızdan fikir alınmalıdır. Mahallerin sorunlarını en iyi bilen kişiler muhtarlardır. Bu bir gönül işidir ve bayrak yarışıdır. Bu bayrağı ve güveni oy sahiplerinin hür iradesi verir. Sonuçlar hiçbir taraf için kazanç ya da kayıp olarak görülmemelidir. Bu bir yarış değil birlikteliktir. Bizlere oy veren ya da vermeyen dernek çatısı altında eşittir ve değerlidir. Muhtarlık zaten başlı başına gönüllülük ve fedakârlık isteyen bir iş olduğundan İnegöl Muhtarlar Derneği de bu vizyonu layıkıyla temsil edecektir.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.