Şampiyon belli oldu
08 Ağu 2016 / Pzt 18:32
/ 885 Kez Okundu
| |

Yaz Kuran Kursları arasında düzenlenen ‘15 Temmuz Demokrasi Kupası’ Futsal Turnuvasında şampiyon Alanyurt Merkez Cami oldu. Turnuvanın kupa töreni ise protokolün katılımıyla yapıldı.

İlçe Müftülüğü ile İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Yaz Kuran Kursları arası ‘15 Temmuz Demokrasi Kupası’ Futsal Turnuvası sona erdi.

FİNAL NEFES KESTİ

Turnuvanın finalinde Tabakoğlu Camisini 4-2 yenen Alanyurt Merkez cami şampiyon olurken, final maçı nefes kesti. Turnuvada Tabakoğlu cami ikinci, Alanyurt Kuba cami ise üçüncü oldu.

28 KURAN KURSU KATILDI

Turnuvanın ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, İnegöl Müftülüğü ile birlikte düzenlendikleri turnuvaya 28 Kuran Kursunun katıldığını söyledi.

Turnuvanın 27 Temmuz’da başladığını bildiren Yücel, “Turnuva boyunca toplamda 32 müsabaka oynandı. Maçlar Kapalı Spor Salonumuzda her gün sabah 10.00-17.00 saatleri arasında yapıldı. İki hafta süren turnuva sonunda ilk 3 dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını düzenlenen törenle verildi.”

“Turnuvamıza ‘15 Temmuz Demokrasi Kupası’ adını vermemiz de bu ülke üzerinde oynanan oyunların en ciddi ve somut sonucu olan demokrasiye darbe planını ve bu plan içerisinde yer alan hainleri telin etme, bu günü çocuklarımızın kafasına nakşetme adına aldığımız bir karar gereğidir” diye konuştu.

TURNUVAYA KATILAN TAKIMLAR

Çeltikçi Camii, Akhisar Göçmen Camii, Alanyurt Merkez Camii, Yenice Çarşı Camii, Burhaniye Camii, Halitpaşa Camii, Çimen Camii, Mevlana Camii, Tahtaköprü Camii, Güzelyurt Camii, Boğazköy Camii, Varışlısoy Camii, Emirsultan Camii,

Uludağ Camii, Doktor Halil Bey Camii, Kuba Camii, Serhat Camii, Sarı Camii, Kasım Efendi Camii, TOKİ Hz. Ali Camii, Yenice Yeni Camii, Akşemsettin Camii, Tabakoğlu Camii, Edebey Camii, Merkez Kuran Kursu, Altınbaş Camii, Üçevler Camii, Ortaköy Camii.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.