Şampiyondan ilk açıklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şampiyondan ilk açıklama
05 Şub 2017 / Paz 18:59
/ 382 Kez Okundu
| |

1. Amatör Küme 1. Grup’ta şampiyon olarak yeniden Süper Amatör Lig’e yükselen Gençlergücü’nden ilk açıklama geldi.

Zaferin ardından konuşan Gençlergücü Teknik Direktörü Yunus Memiş, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Büyük bir mücadele verdik. Sezona lider başladık, lider bitireceğiz dedik ve bunu başardık. Teknik ekibime çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz yardım ettiler, bir ekip olduk. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. 2-0’dan 3-2 almak büyük bir şereftir. 40’ıncı yılımızda bu sevinci yaşıyoruz. Yanımızda olan, bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

HEDEFİMİZE ULAŞTIK

Gençlergücü Altyapı Sorumlusu N. Kamuran Balkan, “Sezona başlarken hedefimiz şampiyonluktu. İlk haftadan bu haftaya kadar hep lider kaldık. Sezon sonunda da grubu lider tamamlamak istiyorduk. Bugün burada grup 2’ncisi Panayır ile maçımız vardı. Maç öncesi 4 puan öndeydik. 1 puan alsak bile şampiyon oluyorduk. Bu sorumluluk ve bilinçle maça çıktık. Stresli oldu, 2-0 mağlup duruma düştük ama oyundan kopmayarak müsabakayı 3-2 önde bitirdik. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

İNEGÖL’E HAYIRLI OLSUN

Son olarak konuşan Gençlergücü Başkanı Sedat Öpçiner ise, “Şampiyonluğumuz hayırlı olsun. Güzel ve zorlu bir maç oldu, 3-2’lik galip geldik. Lige başlamadan önce güzel bir takım hazırladık. Güzel maçlar çıkardık ve 1 maç kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. İnegöl’ümüze ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.