Şampiyonluk Heyecanı Sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şampiyonluk Heyecanı Sürüyor
17 Mar 2017 / Cum 19:08
/ 1.311 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig’de son 2 haftaya girilirken A Grubu’nda Yenicespor ile Kurtuluşspor arasında verilen şampiyonluk mücadelesi tüm hızıyla sürüyor.

Süper Amatör Lig ve 2. Amatör Küme heyecanı haftasonu oynanacak olan müsabakalar ile devam edecek.

 

Süper Amatör Lig A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Kurtuluşspor ise Pazar günü saat 16.30’da İznik Spor ile karşı karşıya geliyor. Kurtuluşspor’un cezası nedeniyle Yenice Sahası’nda oynamak istediği ve Yenicespor’un itirazı sonrası iki kulüp arasında gerilimin yaşandığı maç yeri Yenişehir olarak belirlendi.

 

A Grubu’ndaki bir başka şampiyonluk adayımız Yenicespor, Pazar günü saat 16.30’da Keles Sahası’nda Keles Gençlik deplasmanına çıkıyor.

 

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Doğanspor, Pazar günü saat 16.30’da Sanayi Sahası’nda grubun güçlü ekiplerinden Emek Spor’u konuk ediyor.

 

2. KÜME

2. Küme’de de müsabakaların tamamı Pazar günü oynanıyor. Ilgar Spor, saat 16.30’da Kurtuluş Sahası’nda Yenişehir Söylemiş Başak Spor’u konuk ederken Osmaniyespor saat 14.30’da Sanayi Sahası’nda Yenişehir Çeltikçi Spor ile karşı karşıya geliyor. Cerrah Spor ise, saat 16.00’da İznik Dış Sahası’nda İznik Elbeyli Üzümspor’a konuk oluyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.