Sanayicinin Önünü Açan Bir Karar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sanayicinin Önünü Açan Bir Karar
20 Nis 2018 / Cum 18:33
/ 1.001 Kez Okundu
| |

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, erken seçimin sanayicinin önünü açacak bir karar olduğunu belirtti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Güleç, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan erken seçim ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

2023 HEDEFLERİMİZE KARARLI ŞEKİLDE YÜRÜYECEĞİZ

Alınan karar sonucu seçimin en kısa süreye çekilmesinin tüm Türkiye için doğru bir karar olduğunu dile getiren Başkan Ahmet Güleç, “Bu sayede yılın 2. yarısında önümüzü görebileceğimiz bir ortam oluşacak. Sanayicinin önünü açan bir karar oldu. Yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin zaten en önemli özelliği de koalisyon olasılığını ortadan kaldırmasıdır. Bu sayede daha planlı ve kararlı bir şekilde ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürebileceğimiz bir ortam oluşmuş olacak. 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimlerin ilçemize ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.