Saniye Saniye Hırsızlık Anı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
19 Oca 2017 / Per 16:54
/ 1.634 Kez Okundu
| |

Ben şarkıcıyım. Beni niye çekiyorsunuz? Diyen hırsız aynı işletmeyi 3 kere soyduğu ortaya çıktı.

İnegöl’de geçtiğimiz günlerde bir elektrikçi dükkânında kablo çalıp satarken yakalanan hırsız daha önceden de aynı iş yerine 2 kere girdiği öğrenildi.

25-26 Eylül tarihlerinde elektrikçi dükkânına girerek 15 Bin TL’lik kablo çalan H.B, 15 Ocak tarihinde gerçekleştirdiği hırsızlık sonrası kabloları sattıktan sonra yakalanmıştı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan iş yeri sahibi  “25-26 Eylül tarihlerinde 2 kez iş yerine girerek 15 Bin TL değerinde malzeme çaldı. En son 15 Ocakta iş yerine girdiklerinde 5 bin TL değerinde malzeme çaldı. Hırsızlar iş yerine girdiğinde alarm devreye girince hemen dükkâna gittim. Daha sonra kabloları satarken emniyet ekipleri ile beraber yakaladık. 5 bin TL değerindeki malzememizi kurtardık. Ama daha önce çaldığı 15 bin TL değerindeki malımızı kurtaramadık. Bununla alakalı hukuki süreci başlattık” dedi.

Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

“BEN SANATÇIYIM. BENİ NİYE ÇEKİYORSUNUZ?”

Adliyeye sevk edilerek tutuklanan kablo hırsızı H.B., adliye çıkışında araca bindirilmeden önden kendisine görüntüleyen basın mensuplarına “Ben şarkıcıyım. Beni niye çekiyorsunuz?´ diyerek ilginç bir tepki göstermişti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.