Şanlıurfa kaptanından eski yöneticilere ağır küfürler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Eki 2019 / Çar 10:10
/ 3.003 Kez Okundu
| |

İnegölspor’un bulunduğu 2.lig beyaz grupta zor günler geçiren ve çıktığı hemen hemen hiçbir maçta varlık gösteremeyen Şanlıurfaspor, kendi sahasında karşılaştığı Hacettepespor’a da 3-1 mağlup oldu. Maç sonrası tribünlere gelen sarı yeşilli ekibin kaptanı Fevzi Özkan takımı önce bu hale getirenler sitem etti ardından da ağır küfürler kullandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz  grupta temsilcimiz İnegölspor ile beraber yer alan  Şanlıurfaspor’da moraller oldukça bozuk. Yediği cezalar nedeniyle lige eksi puanlarla başlayan sarı yeşilli ekip, ligde kalma mücadelesinde her geçen gün bir yara daha alıyor. Kulüp tesislerinde bile futbolcuların kalması için imkanların tükendiği, temel ihtiyaçların karşılanmadığı, profesyonel futbolculara ödeme yapılmadığı için alt yapıdaki futbolcularla maçlara çıkmaya çalışan takım her geçen gün biraz daha kan kaybediyor.

Ligde kalma mücadelesi her geçen gün azalan sarı yeşilli ekip ligin 10’uncu haftasında kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı Hacettepespor karşılaşmasında yine ağır bir darbe aldı. 11 Nisan Stadı’nda oynanan karşılaşmada yeni profesyonel olan oyuncularla maça çıkan Şanlıurfaspor rakip Hacettepespor karşısında hiçbir varlık gösteremedi. Karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrılan takımın kaptanı Fevzi Özkan maç sonrası tribünlere giderek, “Hepimiz suçluyuz. Urfaspor’u bu duruma getirenlerle ilgili hiçbiriniz sesini çıkarmadı. Bu arkadaşlarımızın çoğu bu sezon ilk kez profesyonel maçlara çıkıyor. Elimizden gelen bu. Biz de çok üzülüyoruz ama kim bu hale koyduysa…” dedi ve ardından ağır küfürler etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.