Savcı 30 yıl istedi
#İnegöl | İHA
27 Ara 2019 / Cum 17:28
/ 9.523 Kez Okundu
| |

Akhisar mahallesinde erkek kuaförüne yapılan silahlı saldırıda 2 kişinin yaralanmasına neden olduğu davada savcı mütalaasını verdi. Savcı, 2 sanığa toplam 30 yıla kadar hapis cezası istedi.

10 Aralık 2016 tarihinde Akhisar Mahallesinde faaliyet gösteren bir kuaföre araçla gelen şahıslar tarafından silahlı ateş edilmişti. Silahlı saldırı sonucu 23 yaşındaki Lütfü H. ile 43 yaşındaki Vahid R. yaralanmıştı. İşyeri sahibi ile berberin önünde oturan Ahıska vatandaşı Vahit R’nin yaralandığı saldırının ardından toplanan Ahıskalılar saldırıya tepki göstermişlerdi. Polis güçlükle toplanan kalabalığı sakinleştirmişti. Olay ardından polis ekipleri pompalı tüfek ile ateş ettiği öne sürülen H.K. ile ağabeyi S.K. ve K.M.’yi gözaltına aldı. 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada sanıklardan S.K. ve K.M. ilk duruşmada tahliye edilmişti. Olayla ilgili tek tutuklu olan H.K’de Mart 2019 tarihinde çıktığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Davayla ilgili tutuklu kimsenin kalmadığı olayla alakalı yargılama İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Yapılan duruşmada savcı sanıklar hakkında kasten adam öldürme ve kastan adam yaralamadan ceza almaları için mütealaası verdi.
Savcı dünkü mahkemede sanıklar hakkında mütalaa verdi. Sanık Halil K. İle Serkan K. hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçundan toplam 30 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını istedi.
Mahkeme heyeti duruşmayı mart ayına erteledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.