Şavşatlılar Yeni Başkanını Seçti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şavşatlılar Yeni Başkanını Seçti
17 Nis 2016 / Paz 17:10
/ 1.021 Kez Okundu
| |

Şavşatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği 6. Olağan Kongresi bugün yapıldı.

Olağan Kongreye İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, MHP İlçe Başkan Vekili İrfan Bayram ve bazı teşkilat üyeleri, CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar ve teşkilat üyeleri, Saadet Partisi temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongre sonrası başkanlığa seçilen Durmuş Aydın, bazı açıklamalarda bulunarak, "Geçmişte ekonomik sıkıntılardan dolayı hemşerilerimiz İnegöl'e göç etmiş. O ilk yıllardan itibaren çeşitli sıkıntılarla karşılaşmışlar. Bunlar cenazesi, cemiyeti, yardımlaşma gibi. Bu sıkıntılardan dolayı da dernekleşmeye gidilmiş. 7-8 Sene önce de derneğim bu ihtiyaçlara karşılık kurulmuş. İnsanımıza hizmet etmek, yardımcı olmak, iyi günde kötü günde beraber olmak için kuruldu. Bugüne kadar birçok hemşerimiz hem derneğimize hem de İnegöl'e hizmetlerde bulunmuştur. Geçmiş dönemde ben 2011-2012 döneminde dernek başkanlığı yaptım. O dönemde çok güzel çalışmalar yaptık. Kampanyalar gerçekleştirdik, yer yapımı için arsa aldık. Bu yeni dönemde de yeni yapılanma ile özellikle gençlik kollarına çok özen göstererek yardımlar yapacağız. Biz bütün İnegöl'e hizmet edeceğiz, kimseyi ayırmayacağız. Dernek içerisinde tam bir demokrasi icra dedeceğiz. Bütün kesimleri kucaklayacağız. Siyasi görüş ön planda olmayacak. En önemli hedefimiz; arsamızı almıştık şimdi binamızı yapacağız" dedi.

YÖNETİM

Durmuş Aydin Başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: İbrahim Ural, İlker Tokdemir, Ayhan Işık, Fuat Akaltun, Emirhan Torun, Oktay Yaran, Hanefi Saraç, Bayram Öztürk, Mehmet Süner, Tekin Kumaş, Murat Aydın, Atanur Balcı, Adnan Güner, Sebahattin Temiz, Fatih Sultan Mehmet Zengin, Adnan Demir.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.