SEAT Tutkunları İnegöl’de

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
SEAT Tutkunları İnegöl’de
02 Tem, 2016 / Cmt 20:20
/ 1.340 Kez Okundu
| |

SEAT marka otomobil tutkunları Marion Otel’de bir araya geldiler.

SEAT otomobil tutkunları gerçekleştirdiği iftar programında bir araya geldiler. Bursa’nın diğer ilçelerinden de katılımların olduğu ve Marion Otel’de gerçekleşen iftar programında bir araya gelen otomobil tutkunları SEAT tutkusunun farklı bir duygu olduğunu ifade ettiler.

ÇEVREYE DUYARLI TOPLUM OLMA BİLİNCİNDEYİZ

İftar sonrası yapılan yazılı açıklamada “Günlük yaşamımın hareketliliği stresli ortamını yok sayıp ekip arkadaşlarımızla beraber isteyenlerin aileleri dostları arkadaşları ile katılabileceği sosyal sorumluluk ve etik davranışlar içerisinde çevreye duyarlı saygılı bir topluluk olmak bilincindeyiz.”

ORGANİZASYONLAR CUMA GÜNÜ

“Stresli çalışma hayatımızın yorgunluğunu atabileceğimiz yeni dostluklar, arkadaşlıklar kurabileceğimiz sıcak güler yüzlü bir aileyiz. SCL ailesi olarak ekibiz oluşumu tamamen sosyal organizasyonlarımızın güzelliğine aile sıcaklığına samimiyetine birbirlerine yardımcı olma sevecenliğine bağlıdır.  Organizasyonlarımız Cuma günleri farklı mekânlarda gerek yemek gerek çay kahve içimi gerek de halı saha bowling turnuvaları olarak her bir arkadaşımıza hitap edecek ve onları mutlu edecek şekilde düzenlemekteyiz. Doğum günü iftar programları huzur evi ziyaretleri bayram buluşmaları olmazsa olmazlarımızdır.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.