Seçim çalışmalarına İnegöl'de devam etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Seçim çalışmalarına İnegöl'de devam etti
#İnegöl | Haber Merkezi
11 May 2024 / Cmt 15:17
1 dk okuma / 1.549 Kez Okundu
| |

Bulgaristan'ın Kırcaali Belediye Başkanı ve Milletvekili Adayları, Türkiye'de Seçim Kampanyası kapsamında İnegöl’de çalışmalarını yürüttü'

Bulgaristan'da Haziran ayında gerçekleşecek olan genel ve yerel seçimlere yönelik kampanyalar hız kazanırken, Kırcaali Belediye Başkanı Erol Mümüm ve Halk ve Özgürlük Partisi (HÖH) Milletvekili Bayram Bayram, Türkiye'nin Bursa iline ziyaret gerçekleştirdi. Akhisar Mahallesi'nde seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşan Mümüm ve Bayram, seçmenlerden destek istedi.
 
Bal-Göç Başkanı Ertan Başdere ve Akhisar Mahallesi Muhtarı Oktay Garip'in de katılımıyla gerçekleşen buluşmada, Mümüm ve Bayram, Türkiye'de yaşayan Bulgaristan vatandaşlarına hitap ederek, Bulgaristan'daki soydaşların haklarını savunacaklarını ve desteklerini istediler. Emeklilikle ilgili sorunları çözeceklerini, çocukların çifte vatandaşlık almasını kolaylaştıracaklarını ve Bulgarca bilme zorunluluğunu kaldırarak vatandaşlık süreçlerini iyileştireceklerini belirttiler.
 
Seçim kampanyası kapsamında Türkiye'de de etkinlikler düzenleyen Bulgaristanlı siyasetçiler, Türkiye'deki Bulgaristan vatandaşlarının sesi olacaklarını vurgulayarak destek çağrısında bulundular. Seçimlerin ardından oluşacak tablonun Bulgaristan'ın siyasi geleceği açısından belirleyici olması bekleniyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.