Seda Sayan’a İnegölspor atkısı hediye etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Seda Sayan’a İnegölspor atkısı hediye etti
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Ara 2019 / Sal 20:03
/ 15.816 Kez Okundu
| |

TV 8 ekranlarında yayınlanan ve birbirinden renkli yarışmacılarıyla kendisinden söz ettiren Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın yarışmacısı İnegöllü Tayfun Taç olacak.

TV 8 ekranlarında Seda Sayan’ın sunumuyla hafta içi her gün milyonları ekran başına kilitleyen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın yarışmacısı İnegöllü Tayfun Taç olacak. İnegöl mutfağını TV 8 ekranlarında tanıtmaya devam eden Tayfun Taç, 01 Ocak 2020 Çarşamba 16.00’da TV 8 ekranlarında yarışacak.

Her hafta değişen yarışmacıları ve yüksek hararetli tartışmalarıyla izleyiciyi ekran başına çeken Yemekteyiz yarışması bu hafta da renkli isimleri bir masa etrafında toplayacak. TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki yarışmacısı İnegöllü aşçı Tayfun Taç olacak. Taç’ın  yarışmadaki menüsünde bu hafta; Mercimek çorbası, Paçanga böreği, mevsim salata, güveçte kokoreç, pilav ve Süt helvası olacak.
Münür Kanar Forma ve Kestane Şekeri Gönderdi.

TV 8 ekranlarında Seda Sayan’ın sunumuyla hafta içi her gün milyonları ekran başına kilitleyen Yemekteyiz yarışmasında bu haftanın yarışmacısı İnegöllü Tayfun Taç olacak. Tayfun Taç’ın yarıştığını duyan İnegölspor kulüp başkanı Münür Kanar, Yemekteyiz yarışmasının program sunuculuğunu yapan Seda Sayan’a İnegölspor Atkısı ve Kestane şekeri gönderdiği öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.