Sedat Öpçiner Aday Olmayacağını Açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sedat Öpçiner Aday Olmayacağını Açıkladı
30 Mar 2017 / Per 17:56
/ 573 Kez Okundu
| |

5 Nisan tarihinde kongreye gidecek olan Gençler Gücü’nde Sedat Öpçiner aday olmayacağını açıklarken, Ayhan Çamlıdağ ise adaylığını açıkladı.

Gençler Gücü Spor Kulübü Başkanı Sedat ÖPÇİNER tarafından yapılan açıklamada; Kulübümüzün Tüzüğü gereği her yıl yapılması zorunlu olan Olağan Genel Kurul'u 5 Nisan Çarşamba günü saat 20.00 de Kulüp Tesislerinde yapılacaktır. Bilindiği gibi Gençler Gücü Spor Kulübünde 22 Nisan 2015 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul sonrasında Başkanlığa seçildim ve bu görevi 2 yıl süre ile yapmış bulunuyorum. Aradan geçen 2 yıl'da A Takım olarak Küme düştük ve sonraki yıl yeniden şampiyon olarak Süper Amatör Kümeye yükseldik. Geride bıraktığımız sezonda ise özellikle Alt yapıda çok ciddi çalışmalara imza attık. U/19 Liginde Türkiye Şampiyonasına katılabilmek için PLAUY OFF Grubuna kaldık PLAY OFF Grubunu 3.sırada bitirdik ve Baraj maçında Erdemli Spor takımına yenilerek bu şansımızı kaybettik. U/17 Grubunda ise Takımımız grubunda şampiyon olarak Elit Lige yükseldi. U/14 ve U/15 Yaş gruplarında ise sezonu centilmence tamamladık. Şu anda devam eden U/16 Liginde orta sıralarda yer almaktayız. Aynı şekilde U/13 Yaş grubunda hedefimiz Elit Lige yükselmek ve bu doğrultuda maçlarımızı oynuyoruz. Başkanlık görevinde bulunduğum süre içerisinde üzerime düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çaba gösterdim. Bu süre içerisinde benimle birlikte yönetim kurulunda görev alan ve hizmetlerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

 

 

KONGREDE BAŞKANLIĞA ADAY OLMAYACAĞIM.

Öpçiner;  5 Nisan Tarihinde gerçekleştireceğimiz Genel Kurulumuzda Başkanlık görevine işlerimin yoğunluğu nedeni ile yeniden Aday olmayacağım ancak seçilecek Liste içinde yer alarak Kulübümüze hizmet etmeye devam edeceğim. Gençler Gücü Spor Kulübünde Başkanlık ve Yöneticilik seçimleri hiç bir zaman problem olmamıştır. 2 Yıl önce aldığım Bayrağı huzuru bir şekilde devredeceğim. 5 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulumuzun Camiamıza Hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

AYHAN ÇAMLIDAĞ ADAY

 

Sedat ÖPÇİNER Başkanlığında 2 yıldır Yönetimde yer alan ve geçtiğimiz sezon Başkan Vekili olarak Gençler Gücü Spor Kulübüne hizmet eden Ayhan ÇAMLIDAĞ 5 Nisan 2017 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul'da başkan adayı olduğunu açıkladı.

 

Konu ile ilgili yaptığı açıklamasında ise 2 yıldır bu güzide Kulüp içerisindeyim çok değerli Arkadaşlar ile tanışma ve çalışma imkânım oldu Kulübümüzde bu güne kadar görev yapmış ve yapan değerli Arkadaşlarımız ile yaptığımız değerlendirme toplantılarında Başkan Adayı olmaya karar verdim. Genel Kurul Üyelerimizin Destek vermesi halinde Oluşturacağımız Liste ile Kulübümüze hizmet etmek istiyoruz.5 Nisan tarihinde yapılacak olan Genel Kurulumuzun Hayırlara vesile olmasını dilerim diyerek sözlerini tamamladı.

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.