Sedye kirlenmesin ayakkabılarımı çıkartayım

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sedye kirlenmesin ayakkabılarımı çıkartayım
31 Mar 2018 / Cmt 12:06
/ 11.284 Kez Okundu
| |

Mimar Sinan bulvarı üzerinde meydana gelen kaza da yaralanan adam sedyeye alınmak üzere iken Sedye kirlenmesin ayakkabılarımı çıkartayım dedi

Mimar Sinan bulvarı üzerinde meydana gelen kaza da kavşakta iki otomobil çarpıştı; bir kişi yaralandı. Yaralı sürücünün, müdahale etmek için sedyeye alan sağlıkçılara sorduğu soru herkesi duygulandırdı; “Ayakkabılarımı çıkarayım  mı? sedye kirlenmesin”.

Edinilen bilgilere göre; İNGAZ kavşağından gelip  Mimar Sinan Bulvarı üzerinde seyir halinde olan sürücü Yaşar U. Yönetimindeki 16 E 2307 plakalı özel otomobil, park yolu caddesinden gelip kavşaktan Mimar Sinan Bulvarına çıkmakta olan Şükran U. Yönetimindeki 34 TM 6062 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta savruldu.

SORDUĞU SORU DUYGULANDIRDI

Kaza sonucunda 16 E 2307 plakalı özel otomobilin sürücüsü Yaşar U. Yaralandı. Yaralanan sürücü ise çevredekiler 112´ye haber verdi. 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekipleri, yaralıya kaza yerinde ilk müdahaleyi yaptılar. Yaralı sürücü, sedyeye alınırken sağlıkçılara “Ayakkabılarımı çıkarayım  mı sedye kirlenmesin” sorusunu sordu. Sağlıkçılardan ayakkabılarını çıkarmasının gerekmediği cevabını alan yaralı, sedyeye rahatlıkla uzandı.

İnce düşünceli yaralı, Ambulansla Devlet hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.