Şehidimize de mi saygınız yok ?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehidimize de mi saygınız yok ?
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Ara 2019 / Per 11:27
/ 12.847 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi’nin Kurşunlu Mahallesinde yapımını kısa bir süre önce tamamladığı ve Şehit Hüseyin Gencer’in adının verildiği çocuk oyun alanı, açılışı yapılamadan kendini bilmez kişilerce tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi.

İnegöl Belediyesi, yaz aylarında Kurşunlu Mahallesi Eskişehir Caddesi üzerinde bulunan parkın yenilenerek mahalle halkının hizmetine sunulması için çalışma başlatmıştı. 3000 m2 alan üzerinde projelendirilen park çocuk oyun alanlarından spor alanlarına, oturum ve yürüyüş yollarından ailelerin keyifli vakit geçirebileceği yeşilliklere kadar tüm detaylarıyla düşünülerek kısa bir süre önce tamamlandı. Parka Mahalle sakinlerinden olan ve 2017 yılında şehit düşen Hüseyin Gencer’in adı verilerek buraya şehidi temsilen bir büstte yapılmıştı.

AÇILIŞI YAPILAMADAN TAHİP EDİLDİ
Bu hafta açılışı yapılması planlanan park, kendini bilmez kişi veya kişilerin kurbanı oldu. Park henüz açılışı dahi yapılamadan tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi. Parkın etrafındaki güvenlik amaçlı demir korkulukların kırıldığı görülürken, aynı zamanda parkın içerisindeki kauçuk zemin üzerinde ateş yakılarak zarar verildiği tespit edildi. İnegöl Belediyesi’nin mahalle sakinleri ve çocuklar için yeni bir yaşam alanı olarak planlayıp hayata geçirdiği alan, açılışı dahi yapılamadan harabeye çevrildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.