Şehidimizin emanetini yalnız bırakmadılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehidimizin emanetini yalnız bırakmadılar
19 Ağu 2018 / Paz 13:01
/ 10.243 Kez Okundu
| |

Bursa Valisi İzzettin Küçük 2016 yılında Hakkari’nin Çukurca bölgesinde şehit olan Yavuz Mete’nin kız kardeşinin düğün törenine katıldı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin kız kardeşi Merve Mete ve Engin Albayrak dün gece İnegöl’de gerçekleşen düğün merasimi ile dünya evine girdiler.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın kıydığı nikah merasiminde şehidimiz Yavuz Mete’nin kız kardeşinin nikah şahitliğini Bursa Valisi İzzettin Küçük yaptı.

Nikah Merasiminde konuşan Vali Küçük “Böylesine güzel bir yaz akşamında Mete Ailesi ve Albayrak Ailesi’nin mutlu anlarına şahitlik etmek için buradayız. Evlilik kurumunun güçlü bir şekilde birbirine bağlayacağı akrabalık bağı daha nice güzellikleri beraberinde getirecek. Dünyada var olan pek çok şey bu dünyada kurulmuştur. Müesseseler, kurumlar, devletler, vakıf vs. Bu dünyaya ait olmayan tek şey ise evlilik kurumudur. O Adem ve Havva anamız tarafından cennette kuruldu. Meleklerin şahitliğinde Allah’ın huzurunda var oldu. İşte bir kadının ve bir erkeğin cenneti ailesidir. İş arkadaşlığı, okul arkadaşlığı, yol arkadaşlığı gibi birçok arkadaşlık vardır. Ama hayat arkadaşlığı bambaşkadır.” İfadelerini kullandı.

Nikah merasiminde Vali Küçük’ün  yanı sıra İnegöl Kaymakamı Ali Akça’da yer aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.