Şehidimizin evinde duygusal anlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehidimizin evinde duygusal anlar
26 Şub 2019 / Sal 12:48
/ 15.871 Kez Okundu
| |

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban bugün İnegöl’de bulunan şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

İlk ziyaret 24 Aralık 1999 yılında Şırnak’ta şehit olan Jandarma Er Serdar Ünlüsoy’un ailesine oldu.  Burada ilçe kaymakamı Şükrü Görücü Melek – Yılmaz Ünlüsoy çiftine Türk Bayrağı hediye etti. Duygu dolu anların yaşandığı anlarda ilçe kaymakamı Şükrü Görücü “Şehit ailemizi ziyaret edelim dedik. Sizin acınızı sizin kadar hissedemeyiz ama ben o bölgelerde çalıştım. Bizler çok bedel ödedik, Kurtuluş Savaşı’nda bedel ödedik, Sakarya’da ödedik, Dumlupınar’da ödedik, Doğu’da ödedik, Irak’ta ödedik, Suriye’de ödedik 15 Temmuz’da ödedik, ödemeye de devam edeceğiz. Ama herkes şunu da bilecek bu ülke birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam edecek. Ne bu bayrak iner nede bu ezan susar. Kötülere karşı bir olacağız beraber olacağız güçlü olacağız” dedi.
İkinci ziyaret ise 9 Ekim 1993 yılında Erzincan’da şehit olan Jandarma Er Muharrem Karakafa annesi ve babası Münire ve Hüseyin çiftine oldu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Türk bayrağını görünce gözyaşlarına hâkim olamayan çift sevinçten ağlıyoruz dedi.

ÇOK RAHATIZ

Şehit Er Muharrem Karakafa’nın annesi Münire Karakafa “Allah eksik etmesin ya rabbim çok rahatız kim derse ki rahat değiliz yalan söyler. Eskiden biz nine dede baktık hiç kimse kapımızı açıp sormadı var mı yok mu diye. Şimdi bir iki yeri ara hemen koşuyorlar her şey var. Nankörlük yaparsanız Allah kör eder. Allah razı olsun.”

BABANIN İSTEĞİNİ KIRMADI

Şehit Er Muharrem Karakafa’nın annesi Hüseyin Karakafa’nın, Erzincan’da bulunan şehitlik anıtını görme isteğini kırmayan ilçe kaymakamı Şükrü Görücü “İstiyorsan hemen göndereyim ”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.