Şehidimizin kabrini ve ailesini ziyaret ettiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehidimizin kabrini ve ailesini ziyaret ettiler
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Mar 2020 / Cum 10:38
/ 7.329 Kez Okundu
| |

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri değerler eğitimi “Vatan Sevgisi” kapsamında İnegöllü şehidimiz Hüseyin Gencer’ini ziyaret ederek dua ettiler. Öğrenciler ayrıca şehidimizin ailesine teşekkür plaketi takdim ettiler.

Bingöl’deki çatışmada şehit düşen Şehit Hüseyin Gencer’in ailesini ve kabrini ziyaret eden öğrenciler, dualar okuyarak, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilediler. Öğrenciler ayrıca şehidimizin ailesine plaket takdim ettiler.

Okul müdürü Burhanettin Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu olarak bir grup öğretmen ve öğrencilerimizle değerler eğitimi “Vatan Sevgisi”kapsamında,10 Ağustos 2017 de Bingöl’deki bir çatışmada şehit düşen Şehit Hüseyin Gencer’in ailesini ve kabrini ziyaret ettik. Ziyaret öncesi öğrencilerimiz tarafından indirilen iki hatimim duasını öğretmenimiz İbrahim Gemici tarafından yapıldı. Şehidimizin adını taşıyan Okulumuzun kütüphanesinin önünde öğrencilerimizle çekilen fotoğrafın yer aldığı plaket şehidimizin babasına takdim edildi. Ziyaret şehidimizin kabrinde okunan dualarla son buldu” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.