Şehitlerimiz İçin Lokma Dağıttılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehitlerimiz İçin Lokma Dağıttılar
03 Nis 2016 / Paz 19:59
/ 453 Kez Okundu
| |

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Doğu ve Güneydoğu’da düzenlenen operasyonlarda şehit olan asker ve polisler için lokma dağıttı.

Parti binası önünde gerçekleşen lokma dağıtımı öncesi şehitlerimiz için dualar edildi. Edilen duaların ardından döktürülen lokmalar vatandaşlara dağıtıldı.

‘436 ŞEHİT VERDİK’

Program sırasında konuşan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Yudum Bayram, “Ne üzücü bir gerçektir ki Türk milleti her gün Doğu ve Güneydoğu’dan gelen kara ve kahredici şehit haberleriyle sarsılmaktadır. Karşımızdaki ağır ve tahrik edici, tahammülü çok zor olan milli sorunlar karşısında son 24 saatte 12 şehit, son 1 haftada 36 şehit, son 1 ayda 80 şehit, son 8 ayda 436 şehit verdik. Mardin Nusaybin’de devam eden operasyonlar esnasında ş*refsiz pkk terör örgütü tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesi sonucunda 5 askerimiz ve bir polisimiz şehit düşmüştür. Vatanımız için şehit olan askerlerimizi, polislerimizi bu vesileyle dün kardeş ülke Azerbaycan’da hain Ermeniler tarafından katledilen 12 şehidimizi ve vefatının 19. yıldönümünde Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i bir kez daha rahmet, minnet ve Fatihalarla anıyor; Türk-İslam âlemine, Türk Milliyetçilerine ve ülkücü harekete baş sağlığı diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.