Şelaleden Düşen Genç Yaralandı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şelaleden Düşen Genç Yaralandı
 :
/ 3.539 Kez Okundu
| |

İnegölün kaplıcası ve doğal güzelliği ile ünlü turizm cenneti Oylatın üst kısmında Uludağ’ın eteklerinde bulunan Oylat Şelalesi mevkiinde meydana gelen olayda, Şelaleden düşen genç yaralandı.

 

Önceki gün Bursadan arkadaşı ile geldiği İnegöl’den Oylat’a giden Muhammed Y. isimli genç, gezmek için çıktığı Oylat şelalesi mevkiinde dengesini kaybederek, kayalıkların üzerine düştü.
Geçtiğimiz Pazar günü saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, arkadaşı ile birlikte İnegöle gelen 21 yaşındaki Muhammed Y., turizm cenneti olan Oylata gitti. Merak üzerine arkadaşı birlikte yaklaşık 2 kilometre yürüyerek Oylat şelalesine çıkan genç, patika yolda dengesini kaybederek yaklaşık 2 metre yükseklikten, dere yatağındaki kayalıkların üzerine düştü.
Yaralanan genç, çevredeki vatandaşların yardımı ile Oylat merkezine getirildi. Haber verilmesi üzerine Oylat’a gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilen Muhammed Y., buradaki işlemlerin ardından Hastanede tedavi altına alındı.
Yaralı gencin sağlık durumunun iyiye gittiği, olayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü belirtildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.