Selim Malçok güven tazeledi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Selim Malçok güven tazeledi
13 Oca 2018 / Cmt 17:19
/ 2.612 Kez Okundu
| |

İnegöl Terziler odası olağan genel kurulunda Selim Malçok tekrar başkanlığa seçildi.

Bursa Terziler Odası Başkan Naci Canfener başkanlığında oluşan divan heyetinin oluşturulmasıyla başlayan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

 

Ardından ise faaliyet, denetim ve gelir-gider raporları okunarak ayrı ayrı ibra edildi.

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

Seçim öncesi bir konuşma yapan Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, “Üyelerimiz için hizmetlerde bulunmak için çabaladığımız süreç içerisinde yaptıklarımızın raporları okundu ve ibra edildi. Siz bizi akladınız, Allah hepinizden razı olsun. Bizim hakkımız varsa helal olsun, siz de hakkınızı helal edin” dedi.

 

ŞEHRİMİZ İÇİN EN GÜZELİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Belediye Başkanı Alper Taban, “Oda seçimlerimize katılmaya çalışıyoruz. Yeni gerçekleştirilecek olanlara da iştirak edeceğiz. Çok yoğun çalışıyoruz. Cumartesi günü misafirlerimizi ağırlamaya, dertleri dinlemeye çalışıyoruz. 2019’a kadar kalan kısa süre zarfında şehrimiz için en güzel işleri yapmaya çalışıyoruz. Sorumluluğumuzu layığı ile yerine getireceğiz. Oda seçimlerimiz güzellik, birlik, beraberlik ve olgunluk içerisinde geçiyor. Bu bizi mutlu ediyor. Bu şehir çok farklı vilayetlerden insanların buluşup yaşadığı bir bölgedir. Bunun yanı sıra huzur, barış ve hoşgörü şehridir. Bu olgunluğunuzdan, hoşgörünüzden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ortada bir başarı var. Yönetim ve başkan çalışıyor, üyeler de takdir ediyor. Tekrar devam etmesi noktasında karar verilmiş. Başta başkan olmak üzere ekibi ve yönetimi kutluyor, işlerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

HALKA HİZMET HAKK’A HİZMETTİR

Bursa Terziler Odası Başkanı Naci Canfener ise, “Halka hizmet etmek Hakk’a hizmet etmek gibidir. 1987 yılından beri bu odanın içerisindeyim. Yönetimde görev aldım. Allah nasip ederse 21 Ocak’ta da bizim kongremiz var. Aday olmayınca başkan ve yönetim çalışıyor demektir. 1952 yılından beri oda tarihimizde her seçimde aday olur, şimdi aday yok. Genel kurula giderken 800 üyemiz vardı, şuan bin 500 üyemiz var. Aynı durumu Selim Başkanda da gördüm, kendisini kutluyorum” diye konuştu.

 

YENİ YÖNETİM,

Selim Malçok’un başkanlığını yaptığı yeni yönetimde; Selim Özşahin, Meral Aktaş, Ahmet Yemenicioğlu, Yusuf Kuyumcu, Mehmet Yoldaş, Mustafa Kafalı, denetim kurulu ise; İsmail Çalışır, Gökhan Ugan ve Yücel Yılmaz isimleri yer aldı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.