Semih Peşin’den Ali Ezim’e cevap

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Semih Peşin’den Ali Ezim’e cevap
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Eki 2019 / Per 20:44
/ 4.578 Kez Okundu
| |

Ali Ezim’in bugün İnegölspor yöneticisi Semih Peşin ile alakalı söylemlerine cevap verdi.

Semih Peşin, ‘’18 ekim 1987 tarihinde Sakarya’da doğdum 1999 yılında babamla birlikte Sakaryaspor’un ilk maçına gittim ve Sakarya şehrini trübünden sevdim. 2005 yılında yolum İnegöl ile kesişti İnegöl’e yerleştim. 2006 yılında İnegölspor’u yakından takip etmeye başladım. Gönlümüz ve kalbimiz geniş, İnegölspor’u ekmek yiyip doyduğumuz şehri havasını kokladığımız şehrin takımını canı gönülden sevdim ve bağlandım.  Ayrıca bir çok projeler yaptık. Tribünlerle alakalı birleştirici oldum. Amigo Tevfik Taşkın bu duruma şahittir..

BİZ İNEGÖLSPOR’UN PEŞİNDEN GİDERKEN BEŞİKTAŞ KOVALAYIYORDU

Tribüncü olduğumuz için İnegölsporumuzun maçlarında bağaran tarafta yer aldım. Gırtlak patlatırcasına sevdamızı haykırdım ve sonra Allah nasip etti bize İnegölsporumuzda geçtiğimiz dönem yöneticilik yaptım bizim İnegölsporluluğumuzu sorgulayan arkadaşımız Ali Ezim ile birlikte İnegölspor yönetimindeyken Eskişehir, Kütahya, Zonduldağa U-19 takımızın şampiyonalarına giderken Beşiktaş stadına Bjk maçını izlemeye gidiyordu, Beşiktaş kovalıyordu.

İSPAT ETSİNLER İNEGÖL’Ü TERK EDERİM

Amed maçında cezadan bahsediyor olayları ben fitillemişim kamera kayıtları orda ispat etsin İnegöl’ü terkederim. Trübüncüyüz trübünlerden geldik dedim ya orda kargaşa oldu yakından tanıdığım insanlar kavgaya karıştı kavga başladıktan sonra baktım olay var. A bloktan protokole atladım ve trübüncü arkadaşlarımın yanında oldum. Olay başlatmadım yani olaylar başladıktan sonra dahil oldum.

BANA TEŞEKKÜR ETTİLER 

Ertesi gün olaylara karışan arkadaşımız işyerime gelip bana teşekkür etti.  Bende kendisine keşke yaşanmasaydı ama oldu dedim. Trübüncü arkadaşlarımın yanında olmak suçsa suçluydum Amed maçından ötürü. Sayın Ali Ezim İnegölspor trübünleri ve taraftarları beni tanıyor rengimide biliyor 2006 dan beri desteklediğimi de biliyor nasıl koşturduğumu da biliyor. Hem taraftarken hem yöneticiyken.

BANA İFTİRA ATTINIZ

Tevfik Taşkın ile aramız açıldı diyor ve beni hedef gösteriyor. Amigo Tevfik abimiz orda gidin sorun. Amed maçıyla ilgili bana nasıl şimdi iftira attıysan, yönetici olduğumuz dönemde de bana iftira atmıştınız çok iyi biliyorsun. Tevfik abiyle bu olaylardan ötürü aranız açıldı ve istifa ettiğim açıklamamın altına yorumlarıda var o tarihte. Onların içinden geldim ben. Beni en iyi onlar tanır. Rengimizide tarafımızıda geçmişimizide çok iyi bilirler. Çiğ yemedik çok şükür karnımız ağarmaz. Yaşasın şehrine ihanet etmeyen tribün çocukları. ‘’dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.