Sen Neymişsin Naide Abla
 :
/ 2.040 Kez Okundu
| |

İnegöl’de hiç alışık olunmayan bir konser gerçekleştirildi. Gündüzlü Köyü’nde sessiz sedasız kurulan Halk Müziği Korosu, İnegöl Belediyesi’nin organizasyonuyla Ramazan Sokağı’nda sahne aldı. Şalvar ve fötrlü şapkalarıyla sahneye çıkan köylüler, birbirinden güzel oyun ve türküleri ile izleyicileri mest ederken, İnegöllülerin de yoğun ilgileriyle karşılandılar.

Hikmet Şahin Kültürparkı Kamelyalar Bölgesi’nde bulunan İnegöl Belediyesi Ramazan Sokağı’ndaki etkinlikler kapsamında sahne alan Gündüzlü Köyü Halk Müziği Korosu; yöresel ve ulusal bir çok türkü seslendirdi. Oyunlarla da renklenen konser, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Konser sonunda, vatandaşlar köylü korosunu ayakta alkışladı.
 
Konserde sahneye çıkan Gündüzlü Köyü halk korosu üyesi Naide Çalım seslendirdiği bir birinden güzel türkülerle etkinliği seyredenlerin kulaklarının pasını sildi.
 
Konser sonrası İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, kısa bir selamlama konuşması yaptı. Gecenin harika olduğunu söyleyen Şahin; İnegöl Belediyesi olarak Ramazan Sokağı ile ulusal sanatçıları İnegöllülerle buluşturmakla kalmayıp, mahalli sanatçıları da gün yüzüne çıkartıp onlara imkan verdiklerini söyledi.
 
Konuşmaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Gündüzlü Köyü Halk Müziği Korosu üyelerine plaket ve çiçek takdim etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.