Serhat Güller İnegölspordan İstifa Etti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
13 Eki 2015 / Sal 14:10
/ 1.861 Kez Okundu
| |

İnegölspor’da Teknik Direktör Serhat Güller ile yollar ayrıldı.

İnegölspor’un yollarını ayırdığı Teknik Direktör Serhat Güller son kez basın mensuplarının karşısına çıktı. Moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlenen Güller, İnegölspor’a başarılar diledi.

KARŞILIKLI OLARAK BİTİRDİK

Düzenlenen basın toplantısında konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, “Yönetim olarak sezona şampiyonluk parolası ile başlamıştık. Ancak yönetim kurulu ile yaptığımız toplantıda teknik direktörümüz Serhat Güller ile sözleşmemizi karşılıklı olarak bitirme kararı aldık. Kendisine kulübümüze verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

‘İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALMAK İSTEMEZDİM’

İnegölspor ile yollarını ayıran Serhat Güller ise yönetim ile yaptığı görüşmede ayrılığın daha iyi olacağı kanısına vardıklarını söyleyerek, “Üzüntülüyüm, istifa etmek zorunda kalmak istemezdim. 5. Haftadan sonra takımımızın çok daha iyi olacağını söylemiştim. Ama 5. Haftayı getirecek neticeleri alamadık. Ben İnegölspor’un aha iyi yerlere gelmesini arzu ediyorum. Bu yolu açmak içinde görevimden istifa ettim. İnşallah hayırlı olur. Ben İnegölspor’da futbol oynadım ve teknik direktörlük yaptım. İnegölspor’u seviyorum. Bana çok şeyler kattı. Futbolculuğumun ilk basamağıdır. İnegölspor’un başarılı olmasından başka temennimiz yok. İyi bir takımımız var. İyi mücadele eden ve koşan bir ekibimiz var. Bu takımın ben şampiyon olacağına inanıyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacaktır. Yeni gelecek arkadaşın Allah yardımcısı olsun. Artık önümüze bakacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun.” İfadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.