Servet Koçan adaylığını açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Servet Koçan adaylığını açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Ara 2021 / Çar 17:57
/ 1.511 Kez Okundu
| |

Şimşek Ekomar marketlerinin ortaklarından Servet Koçan, İnegöl Kırtasiyeciler Züccaciyeciler Hırdavatçılar ve Bakkallar Esnaf Odası seçimleri öncesi başkan adaylığını açıkladı.

Ekip arkadaşlarıyla birlikte adaylık açıklamasını yapan Servet Koçan, “Gıda konusunda bilgi ve birikimlerim, plan projeler dahilinde ortak satın almayı geliştirerek siz değerli üyelerimizle beraber 3 harfli marketlerin gölgesinde kalmadan sektörü ayağa kaldırmak için , hiçbir siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu güdümünde olmadan, Bakkallar Odası başkanlığına İnegöl esnafı için aday oldum. Mobilya şehri olan İnegöl’ümüzü gıda şehri yapmak için gıda sitesi kurarak, bakkal esnafının mal tedariğinde en uygun fiyatlarla piyasayla rekabet edebileceğini sağlayacağız.” dedi.

Başkan seçilmesi durumunda hayata geçirecekleri projelerden söz eden Koçan, “Daha önce yapılan ve başarısızlığa uğrayan BAKKOP benzeri yapılanmayı Metro tarzı yapılanmaya uygulayıp, herkesin eşit şartlarla malzeme tedarik edebileceği bir işletme ile de bakkalların genel kalkınmasına da önem vereceğiz. Esnaflık hayatına 2001 yılında bakkal olarak başlamış birisi olarak Eski bir dönemi kapatıp, yeni bir dönemi başlatmak istiyorum.”

“20 yıllık esnaflık hayatım boyunca esnafımızla hep dertleştik çözümler aradık. Toptan ve perakende olarak 1997 yılından beri İnegöl’e hizmet eden şimşek gıda da aktif olarak halen çalışmamızı yürütmekteyiz. Bakkallığı, bakkal esnafının sorunlarını ve çözümlerini bilen biri olarak; ehliyetli, bilgili ve donanımlı esnaf arkadaşlarımla birlikte mesleğimizi hak ettiği yere taşıyacağız. Devlet imkânlarını (gıda sitesi gibi) üyelerimizin imkânına sunmak için çalışmalar yapacağız. İstek gelmesi halinde esnafımızın dükkânına mimari çalışma yapacağız. Metal yorgunluğu ortadan kaldıracağız. Nasip olduğunda bu seçimi kazandığımız zaman odamızın eski başkanlarıyla bilgi tecrübesi paylaşacağız. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyerek, biz yapacağız birlikte başaracağız diyerek plan, proje, toplu esnaf kalkınması için oyunuzu bize Servet Koçan ve ekibimize istiyorum” dedi.

Açıklamasının devamında iddialı olduklarının altını çizen Başkan adayı Servet Koçan, “Niye Servet Koçan? Esnaf kazansın, İnegöl kazansın diyorsanız sektörün dışından değil içinden gelen ve halen sektörde aktif olarak çalışan bilgi birikim ekip çalışması için sıkıntı ve problemlerle ortak dertlenip çözüm bulmak için deneyim tecrübe hoşgörü ve başarı için sizlerin desteğiyle çalışan biz kazanan esnafımız, tabi ki İnegöl halkımız olacak. Bu yarışa çıkan arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Bu bayrak yarışında bayrağı devralmak için yola çıktık Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.