Sevda Özcan; Kaçak villaların sahibini açıklayın

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Mar 2024 / Çar 09:57
/ 12.715 Kez Okundu
| |

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkanı Adayı Sevda Özcan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ı Hedef alarak, Boğazova’da ki kaçak villaların sahibinin kim olduğunu açıklamasını, yoksa kendilerinin açıklayacağını belirtti.

İnegöl'ün belediye başkanlık seçimlerinde aday olan İYİ Parti'nin başkan adayı Sevda Özcan, mevcut belediye başkanı Alper Taban'ı sert bir dille eleştirdi.
 
Özcan, Taban'ın kaçak yapılar konusundaki tutumunu sorgulayarak, Boğazova’da yapılan kaçak villaların sahiplerinin kamuoyuna açıklanmasını talep etti.
 
Özcan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
 
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın 2020 yılında sosyal medyada yayınladığı üzere kaçak yapıları sıkı denetimle yıkmaya başlamıştı. Fakat yıkılanlara bakınca garip-gurebanın tavuklarının kümesi, hayvanlarının ahırı veya tarlasını beklemek için yaptığı kulübesi olduğunu görüyoruz.

KÖYÜN MERASINA YAPILMIŞ
Şu an Boğazova’da köyün merasına yapılmış onlarca villanın önündeyiz. Bu villalara defalarca yıkım kararı gelmesine rağmen göz ardı edilmiş, sümen altına koyulmuş.

MALİKÂNELERE GÖZ YUMULMUŞ
Vatandaşımızın kümesine-kulübesine göz diken belediye başkanı “baronların” malikanelerine gözlerini yummuş. Köy meralarına inşaat yapılması cesaretini, büyükşehir yasasıyla Köy meralarının büyükşehire devredilmesinden mi alıyorlar anlamış değiliz.

SİZMİ AÇIKLARSINIZ BİZ Mİ AÇIKLAYALIM?
Halkın gözünde “dürüst başkan” imajı çizen Belediye Başkanı Alper Taban’a sesleniyorum; bu bu villaların kime ait olduğunu kamuoyuna açıklar mısın yoksa biz mi açıklayalım?
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
american gigolo / 21 Mar 2024 / Per 12:24
Başkan yardımcısı Oğuzhan Uslu vardı müteahhitlik yapan , onun mu acaba ????
Ahmet / 20 Mar 2024 / Çar 16:04
Hepsi benim
orhan efe / 21 Mar 2024 / Per 09:37
vilların kimin olduğunu bütün herkes çok iyi biliyor ama nedense seçim olunca gündeme geliyor neden bu zamana kadar sesiniz çıkmıyordu rant olsun diye gündem yapıyonuz bence siz siyasetçilerin yatacak yeri hiç kimseye oy falan yok insanlar bu kadar aptal deyil ...