Sevda Özcan sosyal yardım projelerini açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sevda Özcan sosyal yardım projelerini açıkladı
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Mar 2024 / Pzt 17:34
/ 576 Kez Okundu
| |

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı sosyal destek projeleriyle İnegöl'de büyük bir değişim yaratmayı hedefliyor. Özcan'ın projeleri arasında evlenen çiftlere 25 bin TL düğün desteği, üniversite öğrencilerine 2 bin TL burs yardımı ve kırsal mahallelerde yaşayan düşük gelirli ailelere yönelik köy kart sistemi yer alıyor.

EKONOMİK ZORLUKLARA ÇÖZÜM:
Seçim çalışmaları sırasında vatandaşların dile getirdiği ekonomik zorluklara çözüm bulmak için yola çıkan Özcan, sosyal belediyecilik anlayışıyla hazırladığı projeleri paylaştı. Evlenen gençlere düğün desteği, üniversite öğrencilerine burs ve geliri düşük kırsal mahalle sakinlerine köy kart gibi müjdelerle toplumun farklı kesimlerine ekonomik katkı sağlamayı amaçlıyor.

KIRSAL KESİME DESTEK:
Özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşların gelirlerini artırmak ve gençlerin eğitimine destek olmak için bu projeleri hayata geçirmeyi hedefleyen Özcan, seçim ziyaretlerinde vatandaşların kendisine ilettiği ekonomik sorunlara çözüm bulma niyetinde. Sosyal yardım projeleriyle İnegöl'ün sosyal ve ekonomik yüzünü değiştirmeyi planlıyor.

Projeler Hakkında:

Evlenenlere 25 Bin TL Düğün Desteği: Belediyeye müracaat eden evlenecek tüm gençlere 25 bin TL düğün çeki verilecek. Bu çekle mobilya ve düğün salonu ihtiyaçları karşılanabilecek.

Üniversite Öğrencilerine 2 Bin TL Burs: Şu an verilen burs ücretleri aylık 2 bin TL'ye çıkarılacak. Hane geliri düşük olan öğrencilerin ulaşım masrafları da belediye tarafından üstlenilecek.

Köy Kart: Kırsal mahallelerde yaşayan maddi durumu zayıf vatandaşlara ücretsiz ulaşım ve 1500 TL'lik gıda ve temel ihtiyaç desteği sağlanacak. Kötü durumda olan evlerin çatıları ve pencereleri de belediye tarafından onarılacak.

SEVDA ÖZCAN'IN SÖZLERİ:
"Kısa-orta ve uzun vadede İnegöl'de yapacağımız çalışmalar ile belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini herkese ispat edeceğiz. Emeklilerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız dertli. Anne-babalar aldıkları emekli maaşı ile geçinemiyor. Biz hepsine çözümler aradık ve bulduk."
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.