Sevda Özcan'dan Alper Taban'a soru

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sevda Özcan'dan Alper Taban'a soru
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Mar 2024 / Cmt 11:32
/ 3.092 Kez Okundu
| |

İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, AK Parti adayı Alper Taban'ı, 'cevap verebileceğiniz sorulara atlayıp yanıtladığınızı görüyoruz. Fakat bizim ve hemşehrilerimizin haftalardır sorduğu 'kaçak villaların ve tarımsal alana fabrika kuranların' isimlerini inatla vermiyorsunuz' sözleriyle hedef aldı.

Yazılı açıklama yapan İYİ Parti Belediye Başkan adayı Sevda Özcan  şu ifadelere yer verdi;

Sayın Alper Taban, size yöneltilen kolay ve cevap verebileceğiniz soruların üzerine hemen atlayıp yanıtlandırdığınızı görüyoruz. Fakat bizim ve hemşehrilerimizin haftalardır sorduğu “kaçak villaların ve tarımsal alana fabrika kuranların” ismilerini inatla vermiyor, adaylıktan çektirmiyorsunuz.
Hemşehrilerimizin sorularını duymazdan geliyorsunuz ve bu iki belediye meclis üyesi adayını kanatlarınızın altına almış koruyorsunuz. Biz biliyoruz ki “sükut ikrardandır” yani söylediklerimizi kabul edip verecek cevabınız olmadığından  susuyorsunuz. Çünkü siz böyle yolsuzluk ve usulsüzlüklere kol kanat geren adaletsiz ve basiretsiz bir belediye başkanısınız! Tüm hemşehrilerime çağrımdır; çarşıda, pazarda, sokakta Alper beyi gördüğünüz her yerde bu iki meclis üyesi adayının kim olduğunu, neden yanında taşıdığını ve niye koruduğunu sorunuz.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.