Sevda Özcan'dan İnegöl'ün Trafik Sorununa Radikal Çözümler!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sevda Özcan'dan İnegöl'ün Trafik Sorununa Radikal Çözümler!
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Mar 2024 / Çar 17:04
/ 8.878 Kez Okundu
| |

Sevda Özcan, İnegöl'ün trafik sorununu çözmek için radikal çözümler öneriyor. Terminalin taşınması ve kapalı çarşı projesi ile şehir merkezi daha modern ve ferah bir hale gelecek.

KRONİKLEŞEN TRAFİK SORUNU

İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Sevda Özcan, İnegöl'ün kronikleşen trafik sorunlarının basit olduğunu ancak çözüme kavuşturulması için radikal kararlar alınması gerektiğini ifade etti.

TERMİNAL TAŞINMALI

Özcan, çözüm önerileri arasında İnegöl terminalinin farklı bir lokasyona taşınmasının zamanının geldiğini söyledi. Terminal binasının İnegöl-Bursa karayolu üzerine taşınması planlanıyor.

KAPALI ÇARŞI PROJESİ

Özcan, terminal binasının taşınacağı alana dair de projelerini açıkladı. Kuyumcular ve konfeksiyoncuların yer aldığı kapalı çarşının şehir merkezinin tam ortasında yer alması ve bankalarla birlikte büyük bir trafik sorununa neden olması nedeniyle taşınması planlanıyor.

ESNAF KAZANACAK

Özcan, taşınan çarşı bölgesinin kentsel dönüşüm yapılarak daha değerli bir yer haline getirileceğini ve esnafın şehirler arası yolculuk yapan on binlerce insana hizmet edecek konuma geleceğini söyledi.

DAHA YEŞİL VE MODERN BİR ŞEHİR MERKEZİ

Özcan, İnegöl'ün merkezinin daha yeşil, daha modern ve daha ferah bir hale geleceğini, lüks konutlar, kafeler, havuzlar ve parklar ile şehrin merkezinin İnegöl'ün en modern bölgesi haline geleceğini söyledi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.