Sezai Çelik’ten sert tepki eğer onları İnegöl’e sokarsam …

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sezai Çelik’ten sert tepki eğer onları İnegöl’e sokarsam …
20 Tem, 2018 / Cum 19:01
/ 7.069 Kez Okundu
| |

Buğday hasadının başlaması ile beraber biçer dövercilerin işleri yarım bırakıp kaçmasına sert tepki gösteren Sezai Çelik kıçları başları oynamaya başladı dedi.

İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik Buğday hasadının başlaması ile beraber muhtarlara ve çiftçilere uyarılarda bulundu.

KIÇLARI BAŞLARI OYNADI

Buğday hasadında işlerini yarım yapan biçer dövercilere sert tepki gösteren Sezai Çelik “Hemen hemen her sene buğday hasat sezonu başlamadan çok önce muhtarlarımıza defalarca söylemişliğim var. Köylerimize çalışmaya gelecek olan biçerdöver sahipleriyle bizzat oturup, köyde yahut ziraat odamızda sözleşme imzalayıp işi resmiyete dökme teklifi sundum. Başlamış oldukları işin tamamını bitirmeden paralarını ödememek suretiyle işi garanti altına alalım dedim. Bu sene yağmurların uzun sürmesi buğday hasadının 20 gün geriye sarkması sebebiyle hasat dar bir alana sıkıştı. Dolayısıyla bunu fırsat bilen biçerdövercilerin, bazılarını tenzih ederek söylüyorum kıçları başları oynamaya başladı. Biz bu seneyi öyle böyle bitiririz İnşallah. Buradan sesleniyorum, hangi mahallede, hangi biçer dövercilerden şikâyet varsa bana isim ve plakasını bildirsinler. “

İNEGÖL’E SOKARSAM

“Keza benim de birçok tespit ettiklerim var. Kolay yerleri biçipte kaçıp gitmek neymiş onlara göstereceğim. Eğer bunları seneye İnegöl'e sokarsam bana da Sezai demesinler.”





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.