Sıcak havayı unutun! Kar geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sıcak havayı unutun! Kar geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Oca 2023 / Pzt 18:47
/ 7.623 Kez Okundu
| |

Meteoroloji uzmanları hava durumu tahminlerine ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 'Müjdeli haberler var' diyen meteoroloji uzmanları 'İşte o örtü geliyor' ifadelerinde bulundu. Peki, Bursa'ya kar ne zaman geliyor? İşte Bursa, İstanbul, Ankara ve tüm yurtta merakla beklenen yağışlarla ilgili son bilgiler...

NE ZAMAN KAR YAĞACAK?

NTV Meteoroloji Uzmanı Dilek Çalışkan, herkesin merak ettiği ''Beklenen yağmur ve kar yağışı gelecek mi?'' sorusunu cevapladı.

Yeni haftayla beraber ilk 3 gün yağış olmayacağını söyleyen Çalışkan, ''27'sinden itibaren yağışların giriş yaptığı bir dönem olacak. 26'sında batı bölgelerine yağış giriş yapacak. 27-28 Ocak itibarıyla doğu bölgelerinde kar yağışı bekleniyor.'' şeklinde konuştu.

''Ocak ayının sonu ile şubat ayınında başında kar yağacak illerimiz olacak.'' diyen Çalışkan, İstanbul'da bugün ve 3 gün boyunca poyrazın sert eseceğini açıkladı.

Çalışkan, ''Marmara genelinde rüzgar soğuk esiyor. Perşembe günü Ege'ye kuvvetli sağanak yağış gelecek. Marmara bölgesinde ise yağmur bekleniyor.'' ifadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.