Sigaraya yeni zam kapıda!
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Mar 2024 / Cum 17:55
/ 5.268 Kez Okundu
| |

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, tiryakilere kötü haber vererek yeni zamların kapıda olduğunu duyurdu.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigara ve alkole yönelik yeni zamların yaklaştığını duyurarak tiryakilere kötü haber verdi.

Sigara ve alkol fiyatlarına ocak ayında yapılan zamdan kısa bir süre sonra, Aybaş'ın açıklamalarıyla üç ay içinde yeni bir zam dalgasıyla karşılaşabileceğimiz belirtiliyor.

Özellikle seçim sonrası dönemi işaret eden Aybaş, umarız ki bu zamlar tiryakilere yansımadan önce önlem alınır ifadelerini kullandı. Yapılan açıklamalar, sigara fiyatlarının yanı sıra alkollü içecek fiyatlarının da yüzde 10 oranında artırılacağını ortaya koyuyor.

Sigara fiyatlarına ocak ayında zam yapılmasına rağmen, Aybaş'ın açıklamasıyla üç ay geçmeden fiyatlara bir zam daha geleceğini belirtti.

Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı duyuruda, Aybaş 1 Nisan sonrası için yeni zamların beklendiğini ifade etti. Ayrıca, sigara fiyatlarındaki artışın yanı sıra alkol fiyatlarının da yüzde 10 oranında artırılacağını açıkladı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.