Silahlı Kuvvetlerden İnegöl’e Teşekkür

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
28 Mar 2018 / Çar 14:38
/ 42.514 Kez Okundu
| |

İnegöl´de başlatılan “Silahsız Kuvvetlerden Silahlı Kuvvetlere” başlıklı mektup kampanyası kapsamında Afrin’e gönderilen 185 adet mektup Mehmetçiğin eline ulaştı. Mektupları alan askerler arasında bulunan İnegöllü asker, yayınladığı videoda emeği geçenlere teşekkür etti.

En genci 5, en yaşlısı ise 65 yaşında olan 185 vatandaşın duygularını aktardığı 185 mektup, düzenlenen kampanya kapsamında geçtiğimiz günlerde Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere kargoya verilmişti. Bölgedeki mücadelesini sürdüren Mehmetçiklere ulaşan mektuplar duygu dolu anlar yaşattı. Afrin operasyonunda bulunan İnegöllü asker Gökalp Durak, mektupların ellerine geçmesinin ardından bir video çekerek sosyal medya üzerinden kendisinin ve silah arkadaşlarının duygularını aktardı.

 

“YANIMIZDA OLDUĞUNUZU HİSSETTİRDİNİZ”

İnegöllü asker Gökalp Durak, “Afrin operasyonu kapsamında bize göndermiş olduğunuz mektuplar elimize geçti. Bu mektupları gönderdiğiniz için ben ve arkadaşlarım, hepinize teşekkür ediyoruz. Yanımızda olduğunuzu hissettirdiniz. Çok güzel bir duygu, bizi çok mutlu ettiniz. Emeği geçen tüm ağabeylerimize ve kardeşlerimize teşekkür ederiz. Bu mektupların benim için ayrı bir önemi var. Kendi memleketim olan İnegöl’den gelmesi beni çok memnun etti. Hepinize çok teşekkür ederim, sağ olun, var olun” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.