Siparişi yetiştireyim derken canından oluyordu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Siparişi yetiştireyim derken canından oluyordu
28 Oca 2016 / Per 16:00
/ 2.272 Kez Okundu
| |

Özel bir firmada motosikletli kurye olarak çalışan genç, teslimatı zamanında yapabilmek için hızlı gidince karşı şeritten gelen kamyonetle çarpıştı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 13.30 sıralarında Osmaniye Mahallesi Şebboy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir firmada servis elemanı olarak çalışan ve aldığı siparişi yerine teslim etmek üzere yola çıkan 39 LM 589 plakalı motosiklet sürücüsü Fırat T., Şebboy Caddesi üzerinde seyir halinde iken karşı istikametten gelmekte olan Mehmet Ş. E. idaresindeki 16 KPU 05 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü Fırat T., çarpışmanın şiddeti ile yaralandı.

Kazaya tanıklık eden çevredeki vatandaşların yardımı ile yol kıyısına alınan yaralı Fırat T., ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralı Fırat T.,’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.