Sitemini sosyal medya hesabından iletti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sitemini sosyal medya hesabından iletti
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Nis 2021 / Çar 18:48
/ 2.232 Kez Okundu
| |

Kapatılması kararı alınan İnegöl Belediyespor Voleybol antrenörü Levent Zoroğlu sosyal medya hesabından “Hiçbir başarı cezasız kalmıyor yazık ki” ifadelerini kullanarak sitemini iletti.

İnegöl Belediyespor’un son zamanlarda ligden çekileceği iddiaların güdeme gelmesiyle İnegöl Belediye ve İnegöl Belediyespor Başkanı Alper Taban’dan açıklama geldi.

Başkan Taban yaptığı açıklamada voleybol branşının devam edeceği Efeler Ligi’nde mücadele eden takımı ligden çekeceklerini ifade etti.
Belediye Başkanı Alper Taban’ın bu kararından sonra Belediyespor antrenörü Levent Zoroğlu’ndan sitem geldi.

Zoroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

HİÇBİR BAŞARI CEZASIZ KALMIYOR YAZIK Kİ !!!!....
 Belediye başkanımız Alper Bey'in aldığı kararla Efeler Ligi'nde mücadele eden takımımız ne yazık ki kapandı. Çok zor ve sıkıntılı bir sezon da çok ama çok başarılı olan Avrupa'ya gitmeyi son maçta kaçıran takımımızın başta oyuncularına teknik ekibime başkan yardımcımız Rıdvan bey'e voleybol şubesinde görev alan başta Nuhi Solak  bey olmak üzere bütün yöneticileri bize belediye çalışanlarımıza Hüseyin müdürüme ve resimleri ile bize destek olan Şaban beye çok ama çok teşekkür ederim. Burada ismini sayamadığım veya unuttuğun Bu takım için geçmişte ve günümüzde mücadele eden yanımızda olan bizi destekleyen herkese bütün İnegöl halkına Çok teşekkür ederim. Her şer de bir hayr vardır derler"


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.