Şoförler eğitimden geçti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şoförler eğitimden geçti
02 Ara 2017 / Cmt 14:27
/ 3.217 Kez Okundu
| |

İNULAŞ’ın İnegöl içinde şehir içi ulaşımda kullandığı 110 otobüsü değiştirmesinin ardından, toplu taşıma araçlarını kullanan şoförleri eğitimden geçirdi.

İnegöl´de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan İnegöl Ulaşım A.Ş. (İNULAŞ), tüm araçlarını yeniledi. Her biri 307 bin lira değerindeki 62 yolcu kapasiteli toplam 110 araç 1 Aralık itibari ile İnegöl sokaklarında İnegöllülere hizmet vermeye başladı.

Şehir içi ulaşımda kullanılan özel halk otobüslerinin değişmesinin ardından, bu araçları kullanan şoförlere 2 gün süreyle, sürüş teknikleri, davranış ve araç özellikleri hakkında seminer veriliyor.

Konu hakkında bilgiler veren İNULAŞ yönetim kurulu başkanı İbrahim Bayram “Araçların değişmesi ile beraber araçların kullanımı ve sürüş teknikleri ile alakalı bu akşam 90 şoför arkadaşımıza teknik bilgiler verildi. Bir akşam daha gerçekleştireceğimiz programda toplam 220 şoför arkadaşımıza bu bilgiler verilecek.”

inegolonline.com/ haber_diger/4efbf1bf-3e7f-486d-98bb-71bea85e7289.jpg" />

Vatandaşlardan gelen şikâyetleri dikkate aldıklarını ifade eden Bayram “Eğitim programlarımıza devam ediyoruz. Teknik bilgilerin yanından şoförlerimizin yolcular ile iletişimde uymaları gereken kuralları tekrar hatırlatarak, kılık kıyafet ve davranış bozuklukları, yolcular ile diyalog ve sağlıklı iletişim hakkında seminerler verdik. ”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.